logo

Ali Babacan, ‘Dinleyeceğiz, Bileceğiz ve Sorunları Çözeceğiz’

Ali Babacan, ‘Dinleyeceğiz, Bileceğiz ve Sorunları Çözeceğiz’

Ataşehir’de İlçe Binası açılışında konuşan Ali Babacan “Sokağı, vatandaşı dinlemeyen bilemez, bilmeyen; çözemez. Dinleyeceğiz, bileceğiz ve sorunları çözeceğiz.” Dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Deva Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı hizmet binası açılışını yapan Ali Babacan, Ataşehir’de esnaf ziyareti yaparak, sokakta vatandaşları dinledi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, Türkiye genelinde üye sayılarının 100 bini geçtiğini 81 il ve 700’ün üzerinde ilçede örgütlenmelerini tamamladıklarını, Şubat ayından itibaren kongrelerin hızlanacağını kaydetti.

81 il ve 700’ün üzerinde ilçe örgütlenmelerini tamamladıklarını kaydeden Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, Deva Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı hizmet binası açılışımda yaptığı konuşmada, “Bizlere açık desteğini söylesin ya da söylemesin gönüllerini kazandığımız çok dostumuz var. Türkiye genelinde üye sayımız 100 bini geçti. Yüzbinlerce de gönüllümüz var. Biz beraber çalışıyoruz. Önemli olan bu gönülleri kazanmak.” Dedi.

“DİNLEYECEĞİZ, BİLECEĞİZ VE SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ”

Barış Yılmazkaya başkanlığındaki Deva Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı yöneticilerinden “Çok çalışmamız gerekiyor” diyerek söz alan Ali Babacan “Sokağı, vatandaşı dinlemeyen bilemez, bilmeyen; çözemez. Dinleyeceğiz, bileceğiz ve sorunları çözeceğiz.” Diye konuştu.

“DEVA DAMLALARA İSTANBUL’UN HER KÖŞESİNE ULAŞIYOR”

DEVA Partisi’nin İstanbul’da çok yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu kaydeden Genel Başkan Ali Babacan, ilçe ilçe, Mahalle mahalle, cadde cadde, sokak sokak büyüdüklerini iddia ederek, “Deva damlalara İstanbul’un her köşesine ulaşıyor. Ataşehir çok önemli bir ilçemiz yeni genç ve hızlı büyüyen bir ilçemiz. Bugün değerli Belediye Başkanımız da bizlerle beraber kendisine teşekkür ederiz.” İfadelerine yer verdi.

DEVA PARTİSİ’NİN ÜLKEMİZ İÇİN YAPTIĞI HAZIRLIKLARI VATANDAŞLARA ANLATACAĞIZ

Hızla büyüyen güzel ilçemiz Ataşehir Deva Partisi İlçe Başkanlığı olarak Deva Partisi’nin ülkemiz için yaptığı hazırlıkları vatandaşlara anlatma için çok önemli çalışmalar yaptığına dikkat çeken Babacan, yaklaşık iki buçuk ay önce kongresini tamamlayan ve çalışmaya başlayan Ataşehir ilçesinin bundan sonraki çalışmalarının Ataşehir’deki başarıları için son derece önemli olacağını vurgulayarak; “Biz başarırsak Türkiye başaracak. Çünkü biz başarırsak çocuklarımızın, torunlarımızın yaşayabileceği özgür Türkiye olacak.” Dedi.

“DİNLEYECEĞİZ, BİLECEĞİZ VE ÇÖZECEĞİZ.”

Seçim sürecinin başladığına dikkat çeken Ali Babacan, konuşmasını şu ifadeler ile tamamladı:
“Seçim ister ilkbaharda olsun, ister sonbaharda, isterse de gelecek sene Mayıs’ta ya da Haziran’da olsun fark etmez… Artık ülke seçim dönemine girmiş durumda.  Bu seçimde başarılı olmak zorundayız. Başka alternatifimiz yok. Başarılı olmak için de çok çalışmamız gerekiyor. Kaybedecek tek bir günümüz, dakikamız yok. Hep beraber sahada olmamız gerekiyor. Girilmedik cadde bırakmayacağız. Çalmadık kapı bırakmayacağız. Herkese ulaşacağız. Vatandaşlarımızın derdine dinleyeceğiz. Partimizle ilgili eleştirilerini dinleyeceğiz. de Partimizin yaptığı çalışmaları, hazırlıkları vatandaşa ileteceğiz. İnteraktif; yani iki yönlü bir iletişim olacak. Sadece konuşmayacağız, dinleyen olacağız. Başarının sırrı burada… Dinlemeyen bilemez, bilmeyen çözümü bilmez. Bizim billboardlardaki sloganımız bu biliyorsunuz. Dinleyeceğiz, bileceğiz ve çözeceğiz.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ