logo

Ali Coşkun, ‘Ataşehir’i Hak Ettiği Şekilde Yöneteceğiz’

Ali Coşkun, ‘Ataşehir’i Hak Ettiği Şekilde Yöneteceğiz’

31 Mart Yerel seçim İyi Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun ve Meclis Üyesi adayları kahvaltı programında basın temsilcileri ile bir araya geldi.

Recep Kenan / itvhaber.com

İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen programda 31 Mart Yerel seçim İyi Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun ve Meclis Üyesi adayları basın temsilcileri ile buluştu.

Programda “Meclis Üyesi adaylarını neye göre seçtiniz?” sorusunu yanıtlayan Ali Coşkun, komut edeceği, emir vereceği kimseyi meclis üyesi listesinde istemediğinin altını çizerek, “Listem, ortak akılla, Ataşehir’i birlikte yönetebileceğimiz kişilerden oluşsun istiyorum.” Dedi.

Programın açılışında konuşan İyi Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu, 31 Mart yerel seçim süreci ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapılacağını söylediklerini, bu kapsamda belediye başkan adayı Ali Coşkun’un Belediye Meclis üyelerinin de katıldığı bu toplantıda kamuoyuna seçim çalışmalarıyla ilgili bilgi vereceğini söyledi.

BİLGİLENDİRME SÜRECİ 1 NİSAN’A KADAR TEKRAR EDİLECEK

Daha önceki beraberliklerde Ataşehir’de neler yapacaklarını anlattığını kaydeden İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun, yerel basının Ataşehir’de adayların daha fazla tanınmasında, daha fazla anlaşılır olmasında büyük katkısı olduğunu yineleyerek, bu bilgilendirme sürecinin 1 Nisan’a kadar tekrar edileceğinin altını çizdi.

ATAŞEHİR’DEKİ BASIN MENSUPLARINA UYGUN ÇALIŞMA ORTAM OLUŞTURACAĞIZ

Yerel basının günümüz koşullarında çok zorlu süreçten geçtiğinin altını çizen İyi Parti Ataşehir Başkan adayı Ali Coşkun, belediye başkanı oldu 1 Nisan’dan itibaren görev süresi dolana kadar Ataşehir’deki tüm basın mensuplarına çalışma için uygun ortam oluşturacağının bu kapsamda ihtiyaçlarının karşılanacağını sözünü verdi.

“ATAŞEHİR’İ BİZ BİRLİKTE AYDINLATACAĞIZ”

Kendi çalışmaları ve düşüncelerini kamuoyuna aktarma zorunluluğu olduğunu, bunun da ancak yerel basınla yapılabileceğinin farkında olduğunu kaydeden Ali Coşkun, Ataşehir’i biz birlikte aydınlatacağız.” Dedi.

MECLİS ÜYESİ ADAYI ARKADAŞ BİRLİKTE ÇALIŞACAK EKİP ARKADAŞLARIM

Meclis üyesi adaylarının belirlendiğini önemli bir kısmının salonda olduğunu belirten Ali Coşkun, Meclis Üyesi adayı arkadaşlarının 1 Nisan günü göreve geldiklerinde, birlikte çalışacak ekip arkadaşları olduğuna ifade etti.

ARKADAŞLARIMLA ATAŞEHİR’İ HAK ETTİĞİ ŞEKİLDE YÖNETECEĞİZ

“Meclis Üyesi adaylarını neye göre seçtiniz?” sorusunu yanıtlayan Ali Coşkun, “Ben; ‘komut edeceğim, emir vereceğim kimseyi istemiyorum listemde’ dedim. Ortak akılla Ataşehir’i birlikte yönetebileceğimiz kişilerden oluşsun istiyorum listemi. Çünkü ortak akıl olduğu zaman her türlü sorunu her türlü problemi çözmek kolaylaşacak. Bunun bilinci ile de meclis üyesi listesini yaparken Ataşehir’in dinamiklerinden, Ataşehir halkı ile bütünleşmiş, komşularının dertlerini dinleyen, problemleri gözlemleyen isimlerden oluşturduğumuza inanıyorum. 1 Nisan’dan itibaren arkadaşlarımla birlikte Ataşehir’i hak ettiği şekilde yöneteceğimizden eminim.” Dedi.

PLANLARDA EMEĞİ OLAN BAŞKAN İLGEZDİ VE MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR

İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun basın temsilcilerine yaptığı açıklamada, “Bugüne kadar sizlere birçok projemizden bahsettik. Ataşehir’deki en büyük problemlerden bir tanesi imar ve mülkiyet problemleri. Onların da bir noktaya gelebildiğini görebiliyorum. Mesela Aşık Veysel Mustafa Kemal ve İçerenköy planlarının geçtiğini biliyoruz. Bu bizi çok mutlu kıldı. İmar ve mülkiyet problemleri çözülmüş Ataşehir’de neyi nasıl yapacağımızı planlamak daha kolay olacak. Bu anlamda planların çıkmasında emeği olan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye, Ataşehir ve İBB Meclis üyeleri ve Belediye çalışanları ile AK Parti meclis üyelerine teşekkür ediyoruz.” İfadelerine yer verdi.

ATAŞEHİRLİ KOMŞULARIMIZIN HAKLARI KORUNACAK

Ataşehir Belediyesi olarak planları yaparken Ataşehir halkının yararının gözetileceği sözünü veren Ali Coşkun, “İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun, “1 Nisan’dan itibaren binlik planları da yaparak birlikte Ataşehir’in yapılanmasına karar vereceğiz. Ve bunu yaparken de Ataşehirli komşularımızın haklarını korumak kaydıyla, onların yararına planlar yapacağımızı sözünü veriyoruz.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ