logo

Ali Coşkun İçerenköy’de Ataşehirli Kadınlar İle Bir Araya Geldi

Ali Coşkun İçerenköy’de Ataşehirli Kadınlar İle Bir Araya Geldi

Ataşehir’de adaylığını ilk açıklayan İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı olan Ali Coşkun, İçerenköy’deki programda Ataşehirli kadınlarla bir araya geldi.

Recep Kenan / itvhaber.com

İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun, İçerenköy’de Ataşehirli kadınlarla bir araya geldi.

31 Mart 2024 yerel seçimlerde İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun Cuma günü seçim çalışmasına İçerenköy Pembegül Pastanesinde bir araya geldiği Ataşehirli kadınlar buluşması ile başladı.

İNSANA DOKUNAN İŞLERDE OLAN TECRÜBEMİ YAŞATMAK İÇİN SİYASET

İYİ Parti Ataşehir Başkan adayı Ali Coşkun, siyasete giriş gerekçesini, “İYİ Parti Ataşehir 35 yıllık sosyal yaşam deneyimimle insana dokunan işlerde olan tecrübemi daha da yaşatmak için siyaset dedim.” İfadeleri ile açıkladı.

ALİ COŞKUN: “ATAŞEHİR’İ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ.”

 “Ataşehir’i birlikte yöneteceğiz.” Diyerek katılımcı belediye hedeflediğinin altını çizen Ali Coşkun, “Tek amacım var: Ataşehir’in 17 mahallesini Atatürk Mahallesi gibi yapmak. Mutlu, rahat bir Ataşehir inşa etmek istiyoruz. Benimle var mısınız?” diye sordu.

ATAŞEHİR’İN KADINLARINDAN ALİ COŞKUN’A TAM DESTEK!

 Başkan Coşkun Sordu: “Benimle Var Mısınız?” İlçenin Kadınları: “1 Nisan’da Kahveye Geliyoruz.”

İyi Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun, Ataşehirli kadınlarla bir araya geldi. Coşkun mahalle sakinlerine söz verdi: “Ataşehir’i birlikte yöneteceğiz, ilçede gülen yüzleri çoğaltacağız.”

Yerel Seçim çalışmalarında İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayının bugünkü adresi Ataşehirli kadınlar oldu. İlçenin gerek eğitim, gerek STK üyeleri olan kadınlar Coşkun’a destek oldu. Öte yandan toplantı sonrası da istişarelerine devam eden kadınlardan bir çoğu partiye gönül desteği vereceklerini duyurdular. Ali Coşkun’un bugün sabah saatlerinde gerçekleştirdiği buluşma günün soğuğunu da kırdı. Gülen yüzleri çoğaltmak anlayışına hizmet eden projelerinden bahseden Başkan Coşkun, belediye başkanı olduğunda ulaşılabilir olmaya özen göstereceğini vurguladı. Coşkun öte yandan neden siyaseti tercih ettiğini de açıkladı.

“İNSANLARA DOKUNMANIN EN VERİMLİ YOLU, EN KOLAY YOLU, EN GÜVENİLİR YOLU SİYASETTİR”

İyi Parti Ataşehir Başkan Adayı Ali Coşkun’un Ataşehirli kadınlara yaptığı açıklamalardansatır başları:

NEDEN SİYASET, NEDEN ALİ COŞKUN BURADA?

“Ben 51 yaşında Tokatlıyım. Ama doğduğumdan bu yana Ataşehir’de yaşıyorum. Tokat’a bağı olan köyüm 1990’dan sonra Sivas’a bağlandı. Bir tarafım da Sivaslı yani. Ataşehir’de ülkemizin birçok yerinden gelen komşularımızla birlikte yaşıyoruz. Sonuçta hepimiz Ataşehir’in çatısı altındayız ve Ataşehirliyiz. Biz burada aynı mahallede aynı apartmanda aynı sokakta yaşayabiliyorsak Ataşehirliyizdir aslında.”

“O YÜZDEN ATAŞEHİR’İN BENİM NAZARIMDA DEĞERİ BİR BAŞKADIR”

“Benim kızım ve oğlum İçerenköy doğumlu, mahallenin okullarında okudular. Çocukluğum İçerenköy Mahallesi’nde geçti.O yüzden Ataşehir’in benim nazarımda değeri bir başkadır. İlçenin sıkıntılarının hepsinin farkındayım. Benim çocukluğumda Kayışdağı’ndan gelen sulardan içiliyordu. Hala da içiliyor. Çeşmede beklerdik. Bidonlarımızı doldurur, o suları içerdik.”

 “SEÇİLDİKTEN SONRA EĞER BANA ULAŞAMAZSANIZ BELEDİYE BİNASINA GELİN CAMLARIMI KIRIN”

“İnsanlara dokunmanın en verimli yolu, en kolay yolu, en güvenilir yolu siyasettir. Şimdiye kadar yaptığım çalışmalarda siyasilere ne kadar zor ulaşıldığını gördüm. Bunu ortadan kaldırmak için de siyaset dedim. Ben de bunun mağduriyetini yaşamış biri olarak kendime bir söz verdim. Ve dedim ki; ben bu olmayacağım, ben ulaşılabilir olacağım. Sokakları unutmayacağım. Nerede çay içiyorsam orada çay içmeye devam edeceğim. İnsanlar bir yerden bir yere mevkiisinitaşıdığı zaman değişkenlik gösteriyor. Bazen bilerek, bazen bilmeyerek. Ben o değişimi göstermeyeceğim, buradan hepinize söz veriyorum.”

“Biz 1 Nisan’dan sonra da burada olacağız. Seçildikten sonra eğer bana ulaşamazsanız belediye binasına gelin camlarımı kırın. Ve size şuan verdiğim sözü hatırlatın. Ben bu camı verdiğiniz sözü tutmadığınız için kırdım deyin.”

“ATAŞEHİR’DE İHTİYAÇ SAHİBİ KELİMESİNİ ORTADAN KALDIRMAK İÇİN 1 NİSAN SABAH ÇALIŞMAYA BAŞLAYACAĞIZ”

“1 Nisan’dan itibaren her Çarşamba saat 10.00 ile akşam 18.00 saatleri arasında bütün komşularımızın sorununu çözmek için birlikte olacağız. Her şeyin bir çözümü olduğunu göstereceğiz. Sorunlara eğileceğiz. Ve çözeceğiz.”

GÜLEN BİR ATAŞEHİR YARATACAĞIZ

“Gülen bir Ataşehir yaratacağız. Gülen çocuklarımız olacak. Çocuklarımız hakkında eğitim kaygılarımız var. Burs bizim önceliğimiz olacak.”

ATAŞEHİR’DE GÜLEN YÜZLER ÇOĞALACAK

“Emekli, yaşı gelmiş komşularımız da şu an burada. Sizlerin elinden alınan yaşam hakları için belediye sonuna kadar kapıları size açacak. Söylediğim gibi Ataşehir’de gülen yüzler çoğalacak. Belediye tarafından emekli için fon kuracağız.”

KALORİFERİ YANMAYAN, DOLABI BOŞ EV KALMAYACAK İLÇEMİZDE”

“Çalışmak isteyen annelerimiz için sadece 2-3 kreş değil, ilçenin 17 mahallesine kreş açacağız. İlkokul çocuklarımıza sabah ve öğlen belediye tarafından beslenme desteği sağlayacağız. Sosyal belediyecilik anlayışını her mahalleye her sokağa, her eve, yediden yetmişe herkesin hayatına işleyeceğiz. Ataşehir’de ihtiyaç sahibi kelimesini ortadan kaldırmak için 1 Nisan sabah çalışmaya başlayacağız. Ataşehir dendiği zaman finansın merkezi paranın kaynağının olduğu yer akla geliyor.

“DERİN YOKSULLUĞU ORTADAN KALDIRMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

“Ama gerçek Ataşehir bu değil. Üzülerek söylüyorum ki  Ataşehir bu değil. Ataşehir’de derin yoksulluk mevcut. Derin yoksulluğu ortadan kaldırmak için çalışacağız. Kaloriferi yanmayan, dolabı boş ev kalmayacak ilçemizde. Çünkü Ataşehir’in imkanları buna çok müsait. Biz Ataşehir’in kaynaklarını ilçenin içinde değerlendireceğiz.”

MAHALLELERİMİZDE KENT LOKANTALARI OLACAK

“Her caddeye sizlerin ekonomik anlamda çok uygun çayınızı, kahvenizi yudumlayacağınız kafeler belediye tarafından yapılacak. O kafeleri de yine istihdamı sağlayabilmek için mahalle esnafından seçeceğiz. Mahallelerimizde kent lokantaları olacak. Rahatlıkla ulaşabilecek herkes bu lokantalara. Her mahallenin kendi dokusuna uygun lokantalar yapacağız. Bu lokantalarda çalışmak isteyen annelerimize fırsat tanıyacağız. İşletmelerimiz ilçenin kadınları çalışacak. Kadınlarımızın hepsinin farklı farklı meziyetleri var. Bunu keşfedip ona göre çalışmalar yürüteceğiz. Atölyelerimiz olacak.

MUTLU, RAHAT BİR ATAŞEHİR İNŞA ETMEK İSTİYORUZ

“Birlikte Ataşehir’i yöneteceğiz. Tek amacım var: Ataşehir’in 17 mahallesini Atatürk Mahallesi gibi yapmak. Mutlu, rahat bir Ataşehir inşa etmek istiyoruz. Benimle var mısınız?”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ