logo

Ali Özcan ‘Basın Özgür Olacak’

Ali Özcan ‘Basın Özgür Olacak’

ali_ozcan_chp_basinCHP İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayı ve PM Üyesi Ali Özcan kahvaltıda buluştuğu basın mensuplarına yazdıklarından dolayı kimsenin takibe uğramayacağını söyledi.

Recep Kenan / itvhaber.com

Uzun yıllar CHP’nin içinde mücadele ettiğini, hep örgüt apoletini taşıdığını, siyasetin mutfağında olduğunu vurgulayan CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Ali Özcan ilçe ve il başkanlığı yaptığını, PM üyeliği devam ederken ön seçimde seçilmesi yüksek olasılık olan bir sıradan milletvekili adaylığının gerçekleştiğini 8 Haziran’dan itibaren de iktidar partisi mensubu bir milletvekili olacağını söyledi.

Medya önünde olmadığını yaptıklarından dolayı haber olmayı tercih ettiğini söyleyen Özcan, “Eğer yaptıklarımız haber niteliği taşıyorsa siz zaten gelir bizi bulursunuz ve onu haber yaparsınız.

ali_ozcan_chp_basin-

CHP Seçim Bildirgesi İle Gündemi Belirledi

CHP’nin ilk kez açlığa, geçim sıkıntısına, işsizliğe yani ekonomiye dayalı bir seçim bildirgesiyle toplumun önüne çıktığının altını çizen CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Ali Özcan, bunun sonucunda Cumhuriyet Halk Partisi’ningündemi belirlediğini vurgulayarak; “Geçmişte hep laiklik, demokrasi ve özgürlük denildi. Ama bunlar insanların karnını doyurmuyor. Türkiye’nin asıl sorunu işsizlik, yoksulluk ve yolsuzluktur. CHP, bunları sıfırlayabilmek için donanımlı bir seçim bildirgesiyle huzurunuza çıktı. Ama en önemli konu basın özgürlüğü” dedi.

Basına Özgürlük, Bağımsızlık Vaat Ediyorum

CHP’nin özgürlükçü bir parti olduğunun altını çizen Ali Özcan, basın özgürlüğünün de özgürlüklerin en önemlileri arasında yer aldığını vurgulayarak; “Basına iktidarımızda özgürlük, bağımsızlık vaat ediyorum. Hiç kimse sizin yazdıklarınızdan dolayı kılınıza bile dokunamayacak bir ortamın yaratılacağından bahsediyorum” ifadelerini kullanarak, iktidarlarında hiç bir basın kuruluşunun yazdıklarından dolayı vergi takibine uğramayacağını, kapısın çalınmayacağını söyledi.

Bu seçimde Başlayan Ön Seçim Demokrasimizi Geliştirecek

Siyasetin iki şekilde yapıldığını söyleyen Özcan bunları; kendini bir yere taşımak ve topluma hizmet etmek şeklinde açıklayarak kendisinin ikinci yolu seçtiğini belirtti. Ön seçimle başlayan demokratik uygulamanın bundan sonraki seçimlerde eksiklerinin giderilerek daha da iyi uygulanacağına inandığını söyleyen CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Ali Özcan, diğer partilerin de uygulamaya başlaması ile demokrasinin daha da gelişeceğinin altını çizdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ