logo

ALKIŞLAR “ALEVLİ GÜNLER” İÇİN!

ALKIŞLAR “ALEVLİ GÜNLER” İÇİN!

tiyatro-1Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nin Halit Akçatepe Sahnesi, Cem Davran ve Erkan Can gibi usta isimlerin rol aldığı “Alevli Günler” adlı tiyatro oyunu, güçlü bir oyunla perde açtı.

Ve Ataşehir’de perdeler açıldı. Ataşehir’de dün gece muhteşem bir oyun vardı. Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nin Halit Akçatepe Sahnesi’nin koltukları hınca hınç doluydu. Cem Davran ve Erkan Can gibi usta isimlerin rol aldığı “Alevli Günler” adlı tiyatro oyunu, güçlü bir oyunla perde açtı.

İstanbul Halk Tiyatrosu’nun Alevli Günler adlı komedi tiyatro oyunu, Ataşehir Belediyesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi Salonu’nu dolduran tiyatro severlere muhteşem bir komedi gecesi yaşattı.

tiyatro-3

Oyunda, kanser olduğunu ve yakın zamanda öleceğini öğrenen bir adamın, öldükten sonra inancı gereği yakılmak istemesi ve bunun sonucunda devlet kurumlarıyla çatışmaya girmesi, komik bir dille seyirciye aktarılıyor.

Irmak Bahçeci’nin yazıp Yıldıray Şahinler’in yönettiği oyunda, başarılı performanslarıyla beğeni toplayan oyuncular, Cem Devran, Yıldıray Şahinler, Bahtiyar Engin, Simge Defne ve Erkan Can’ı tiyatro severler ayakta alkışladılar.

tiyatro-4

Tiyatronun sonunda, Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan oyunculara çiçek takdim etti.

Sadık Kayhan, Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından bir kopmuş demektir’ sözüne atıfta bulunarak, kültür ve sanatın önemine vurgu yaptı. Kayhan, oyunculara, Ataşehirli tiyatro severlere sundukları performanstan ötürü teşekkür etti.

tiyatro-2

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ