logo

Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Eri Alım Başvurusu Başlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Eri Alım Başvurusu Başlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Mart ayında ilana çıkılan pandemi sürecinde ertelenen 300 itfaiye eri personel alımı yeniden gündeme alınarak ilan edildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ankara Büyükşehir Belediyesi 300 itfaiye eri personel alımı ne zaman ve nasıl yapılacak?

Ankara Büyükşehir Belediyesi 100 lise, 200 ön lisans toplam 300 itfaiye eri personel alımı için yeniden harekete geçilmesi üzerine ilan detayları ile ilgili bilgi edinmek istiyorlar.

01 Temmuz 2020 tarihinde başlayacak 10 Temmuz 2020 tarihleri arasında başvurusu başlayacak olan Ankara Büyükşehir Belediyesi itfaiye eri alımı için detaylar, daha önce Resmi Gazete ve ilan.gov.tr üzerinden ve Ankara Büyükşehir Belediyesi resmi web sitesinde yayımlandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi resmi web sitesinde yayımlan ilana göre 100 B sınıfı ehliyet sahibi lise ve 200 en az c sınıfı ehliyet sahibi ön lisans itfaiyecilik alanından mezun olan 300 itfaiyesi alımı yapılacak. Orta öğrenim mezunlarında 94 türünde en az 55, ön lisans mezunu itfaiye eri alımı başvurularında ise 93 tür en az 60 puan almış olma koşulu aranıyor.

 Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ilan detayları şu şekilde; İlan edilen itfaiye eri kadrolarına atanmak için başvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinde belirtilen aşağıdaki genel şartlara sahip olmaları gerekmektedir.

Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Eri Alım Başvuru Koşulları için Tıklayınız

 İTFAİYE ERİ ALIMINA BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ