logo

Asia City Hotel “Kışa ve Yeni Yıla” Merhaba Dedi

Asia City Hotel “Kışa ve Yeni Yıla” Merhaba Dedi

Ataşehir’in öde gelen butik konseptli oteli İstanbul Asya Ctiy Hotel düzenlediği kokteyl ile çözüm ortakları ve acentelerin aralarında olduğu davetlilerle “Kışa ve Yeni Yıla” merhaba dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

2017’nin son günlerini yaşarken ve 2018’a az bir zaman kala “Kışa Merhaba” kokteyline katılarak kendilerini onurlandıran çözüm ortaklarına ve davetlilere teşekkür eden Asia City Hotel Genel Müdürü Mehmet Altınyurt, 2018 yılına daha aktif olarak girmek amacıyla geceyi tertiplediklerini kaydederek, “Yönetim Kurulumuz adına hepinize teşekkür ediyorum. Otelimizin açılışının üzerinden 17 ay gibi kısa bir zaman geçti. Ataşehir merkezi bir bölge. Konumu itibarıyla hizmetimizle konaklamamızla butik otel tarzında ön planda olmayı çok istedik. Bunu hedefledik. Kısa bir zaman içerisinde hedefimize ulaştığımızı zannediyorum. Sizlerin burada olmanız hedeflerimizin doğruluğunu gösteriyor. Yenilenmemizi yaptık. Toplantı salonu, konaklama odaları, ambiyansımız yenilendi. Aldığımız karar doğrultusunda Business Otel konseptinde çalışmamız bizim ilk hedefimiz oldu.

Asia City Hotel Genel Müdürü Mehmet Altınyurt gecedeki kısa konuşmasını, “Başta Sayın Ali Güneş’e teşekkür ediyorum verdiği desteklerden dolayı. Emeği geçen tüm otel personeline, çözüm ortaklarımıza teşekkür ediyorum. 2018 yılında herkese bol kazançlar diliyorum. Beraberliğimizin 2018 yılında daha güçlü gerçekleşmesini diliyorum” ifadeleri ile tamamladı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ