logo

AtaEğitimDer ve Çatalçeşme Lions 350 Öğrenciyi Kucakladı

AtaEğitimDer ve Çatalçeşme Lions 350 Öğrenciyi Kucakladı

Ataşehir Eğitim Derneği ve Çatalçeşme Lions Kulübü işbirliğiyle düzenlenen “üç yüz elli çocuğumuza hediye” kampanyası hediyeleri öğrencilere verildi.

Ataşehir Eğitim Derneği ve Çatalçeşme Lions Kulübü işbirliği ile gerçekleştirilen, “üç yüz elli çocuğumuza hediye” kampanyası hazırlıklarını tamamlayarak, Şehit Polat Özbek İlkokulu öğrencileri ile buluştular.

Şehit Polat Özbek İlkokulu’ndaki törene depremde hayatını kaybeden depremzedelerin anısına saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı ile programa devam edildi.

Günün anlam ve önemi ile ilgili konuşma yapan Okul Müdürü Alpaslan Pala, Ataşehir Eğitim Derneği (AtaEğitimDer) kurucu başkanı Turgay Kılıç ve Çatalçeşme Lions Kulübü başkanı Canan Bartu Zihnioğlu’nun çocukları selamlaması ve konuşmalarının ardından, hediyeleri Ataşehir Eğitim Derneği ve Çatalçeşme Lions Kulübü yönetim kurulu üyeleri tarafından, belirlenen öğrencilere teslim edildi.

Programa katılan Ataşehir Eğitim Derneği Kurucu Başkanı Turgay Kılıç, yönetim kurulu üyeleri Sevil Kurtoğlu, Gülümser Olgun, Rüya Duruk, Ferhan Ertuğrul, Nurcan Fettahoğlu;  Çatalçeşme Lions Kulübü Başkanı Canan Bartu Zihnioğlu ve yönetim kurulu üyeleri Nursel Eman, Suavi Eman, Şengül Kavlak, öğrenciler ve öğretmenler ile güzel bir sohbet gerçekleştirdiler.

itvhaber                                      

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ