logo

ATAŞEHİR 23 NİSAN PROGRAMI AÇIKLANDI

ATAŞEHİR 23 NİSAN PROGRAMI AÇIKLANDI

atasehir_23_nisan (1)Hüseyin Özaslan başkanlığında toplanan organizasyon komitesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve 6. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali programını açıkladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında İhsan Kurşunoğlu Ortaokulu Müdürü Hüseyin Özaslan koordinatörlüğünde Ataşehir Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği, 6.uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

atasehir_23_nisan (4)

23 NİSAN ÇELENK SUNMAYLA BAŞLAYACAK GALA İLE SONA ERECEK

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 23 Nisan Cumartesi günü Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunma ile başlayacak ve çeşitli etkinliliklerle sürecek kutlamalar, Zübeyde hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü Konferans Salonunda Gala programı ile sona erecek.

ALMANYA, KIRGIZİSTAN VE ARNAVUTLUK’TAN ÇOCUKLAR KATILIYOR

Her yıl çok sayıda ülkeden çocukların katılımıyla gerçekleşen festivale bu yıl yaşanan terör olayları ve güvenlik kaygısıyla Almanya, Kırgızistan ve Arnavutluk’tan çocukların yer aldığı 3 ülke katılıyor.

atasehir_23_nisan (6)

19 NİSAN’DA BAŞLAYACAK ÇOCUK FESTİVALİ 26 NİSAN’DA SON

19 Nisan günü grupların Ataşehir’e gelişi ile başlayacak olan 6. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali program, ikinci ve üçüncü günler (20 ve 21 Nisan) okullarda toplanan grupların Miniatürk ve Panaroma 1453 gezileri sonrası ailelere dağılımı ile tamamlanacak.

PROTOKOL ZİYARETLERİ, AVM’DE GÖSTERİ

22 Nisan günü okullarda yapılacak resmi 23 Nisan kutlama törenleri sonrası Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü kapsayan protokol ziyaretleri gerçekleştirilecek. Konuk öğrenci grupları AVM’de yapacakları gösteri sonrası evlere dağılacaklar.

atasehir_23_nisan (3)

ZÜBEYDE HANIM’DA VEDA

23 Nisan Cumartesi günü çelenk sunma ile başlayacak olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, ilçe kapsamında AVM’lerin de yer aldığı alanlarda konuk öğrencilerin katıldığı çeşitli gösterilerle devam ederek; akşam Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü Konferans Salonunda Gala programı ile sona erecek.

Öğrencilerin serbest zaman geçirecekleri 24 Nisan günü sonrasındaki 25 ve 26 günleri konuk gurupların ülkelerine dönmesi ile Ataşehir 6. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali program sona erecek.

atasehir_23_nisan (8)

atasehir_23_nisan (5)atasehir_23_nisan (7)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ