logo

Ataşehir Atlas Yardım Aşure Lokması Etkinliği Düzenledi

Ataşehir Atlas Yardım Aşure Lokması Etkinliği Düzenledi

Ataşehir Atlas Yardım Derneği ve ÇAZ-DER Aşure Lokması CHP İstanbul İl yöneticileri ve Kadın Kolları Başkanı ve Ataşehir ilçe başkan ve Yöneticileri katılımı ile gerçekleştirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Atlas Yardım Derneği ve ÇAZ-DER Aşure Lokmasına CHP İstanbul İl ve Ataşehir ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ile STK temsilcileri katıldı.

Atlas Yardım Derneği ve ÇAZ-DER Aşure Lokmasına katılan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın “Ataşehir’de bulunan Atlas Yardım Derneği’nin düzenlediği Aşure Lokmasına İl Yönetim Kurulu Üyemiz Serpil Beşok, Ataşehir İlçe Başkanımız Celal Yalçın ve İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Selami Aykut ile birlikte katıldık. Lokmalar hak katında kabul olsun.” Paylaşımı yaptı.

Başkanı Yeşim Ağırman’ın katıldığı Aşure Lokması etkinliği ile ilgili CHP İstanbul İl Kadın Kolu yaptığı paylaşımda, “Atlas Yardımlaşma Derneği ve ÇAZ-DER’in Düzenlediği Birlik Lokmasına İstanbul İl Kadın Kolları Başkanımız Yeşim Ağırman, İl ve İlçe Yöneticilerimiz, İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanımız Selami Aykut, Kadın Kollarımız , Gençlik Kollarımız ve Parti Temsilcilerimizle Katılım Sağladık . Hak Lokmalarını Kabul Etsin !!!” ifadeleri yer aldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ