logo

Ataşehir Belediye Spor İdmanocağı’nı da Farklı Yendi

Ataşehir Belediye Spor İdmanocağı’nı da Farklı Yendi

Ataşehir Belediye Spor ligin bitimine 5 maç kala konuk ettiği Trabzon ekibi İdmanocağı Kadın futbol takımı ile Yensahra Stadı’ndaki mücadelesini açık farkla kazandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Spor Kadınlar Futbol 1.Ligi 14. Haftasında Trabzon ekbi İdmanocağı Kadın futbol takımını konuk etti.

1 maç eksiği ve 37 puan ile şampiyonluk mücadelesinin en güçlü ekibi Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımı Yenisahra Stadı’nda karşılaştığı 7 puan ile lig 9’uncusu Trabzon İdmanocağı Kadın futbol Takımını 7 – 0 yendi. Ataşehir, 7 – 0 skorla aldığı maç ile ve 3 puanla geçtiği haftayı 1 maç eksiği ile 40 puanla tamamladı.

TRABZON İDMAN OCAĞI, ATAŞEHİR

Recep Kenan paylaştı: 11 Mart 2018 Pazar

Ebru Topçu’nun hattrick yaptığı maç, baştan sona Ataşehir Belediye Spor’un üstünlüğü ile oynandı.

Kadınlar 1. Futbol Ligi Ataşehir Belediye Spor ile Trabzon İdmanocağı kadın futbol takımları arasında Yeni Sahra Stadı’nda 11 Mart 2018 Pazar günü oynanan ve  Saat 12:30’da başlayan karşılaşmayı Batuhan Bayar(Hakem), Batuhan Bulut(1. Yardımcı Hakem), Emirhan Gürlevük(2. Yardımcı Hakem) üçlüsü yönetirken Enver Çelik de gözlemci olarak görev yaptı.

14 Mart Çarşamba günü Kireçburnu ile erteleme maçında oynayacak olan Ataşehir Belediye Spor pazar Antalya deplasmanında ligin 15. Hafta maçında 1207 Antalya Döşemealtı Belediye Spor ile karşılaşacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ