logo

Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Ligi Hazırlığını Sürdürüyor

Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Ligi Hazırlığını Sürdürüyor

Başkanlığını Abdullah Der’in yaptığı Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımı, Teknik sorumlu Taner Öner yönetiminde 2020-2021 sezonu Kadın Futbol 1. Ligi hazırlıklarına devam ediyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımı, Teknik sorumlu Taner Öner yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını Mevlana Mahallesindeki kulüp tesislerde sürdürüyor.

PANDEMİ DÖNEMİ TEDBİRLERİ KAPSAMINDA YARIM ÇALIŞIYORUZ

Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımı Teknik sorumlusu Taner Öner, salgın tedbirleri kapsamında ikiye böldüğü takımla dönüşümlü anteranman yaparak lige hazırlandıklarını kaydederek; “Pandemi dönemi tedbirleri kapsamında takımla yarım yarım çalışıyoruz. 10 sporcum şimdi antrenman yaparken, 10 sporum birkaç saat sonraki antrenmana katılıyor.” Dedi.

SPORCULARDAN EĞİTİM İHTİYACI OLAN VE ENGELLİ ÇOCUKLARA SPOR DERSİ

Sporcularla eğitim ihtiyacı olan ve engelli çocuklara spor dersleri verdiklerini de aktaran Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımı Teknik sorumlusu Taner Öner, sosyal sorumluluk projelerine katkı vermeyi sürdürdüklerinin altını çizdi.

ŞAMPİYON OLARAK KADINLARIN SESİNİ DUYURMAYI AMAÇLIYORUZ

Takımın hem ablası hem annesi olarak her konuda yardım teknik ekibe yardım ettiğini ifade eden Belgin Öner, hedeflerinin şampiyon olarak kadınların sesini duyurmayı amaçladıklarını söyledi.

HEDEF, “TÜRKİYE’DE ŞAMPİYON OLMAK” “ADIMIZI DÜNYAYA DUYURMAK”

Hedeflerini, “Türkiye’de şampiyon olmak.” Olarak açıklayan Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımı Teknik sorumlusu Taner Öner, adlarını dünyaya duyurmak istediklerini de aktararak; “Ama bu bizim için yeterli değil. Kurumumuz Ataşehir Belediyesi’nin adını dünyaya duyurmak istiyoruz.” Dedi.

MASKE, SOSYAL MESAFE VE HİJYEN TEDBİRLERİYLE HAZIRLANIYOR

Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımı antrenmanından görüntüler paylaşan Ataşehir Belediyesi, sosyal medya desteği ile oyunculara destek olarak, “Kadın Futbol Takımımız yeni döneme maske, sosyal mesafe ve hijyen tedbirleri eşliğinde hazırlanıyor. Hayatın her alanında kadınları görmek ise gurur verici. Sağlıklı ve bol enerjili antrenmanlar.” Paylaşımı yaptı.

KOÇ İYİ MOTİVE EDİYOR, PAROLAMIZ ŞAMPİYONLUK

Hocalarının takımı çok iyi motive ettiğini, kendilerinin de şampiyonluk sözü verdiklerini söyleyen oyuncularından Mariem Houij ve Ameria Cecile, parolalarının şampiyonluk olduğunu söylediler.

Kadın Futbol Takımımız yeni döneme maske, sosyal mesafe ve hijyen tedbirleri eşliğinde hazırlanıyor.Hayatın her…

Ataşehir Belediyesi paylaştı: 22 Eylül 2020 Salı

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ