logo

Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımı Çeyrek Finalde

Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımı Çeyrek Finalde

Antalya’da oynanan Turkcell Kadın Futbol Ligi’nde son maçında Hakkarigücü Spor‘u 5-0 yenen Ataşehir temsilcisi Ataşehir Belediye Spor çeyrek finale yükseldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Antalya’da turnuva şeklinde 4 grupta oynanan Turkcell Kadın Futbol Ligi’nde grup eleme karşılaşmaları tamamlanarak çeyrek finale çıkan takımlar belli oldu.

B Grubunda mücadele eden Ataşehir’in temsilcisi Ataşehir Belediye Spor 0ynadığı 3 maçın ikisinde Antalya ve Adana ekipleri ile mücadeleleri beraberlik sonuçlandı.

İLK 2 MAÇ BERABERLİKLE SONUÇLANDI

Ataşehir Belediye Spor, 17 Nisan’da oynadığı ilk maçını 1207 Antalyaspor Kadın Futbol Kulübü kadın futbol takımı ile 1 – 1’lik skorla berabere tamamladı. 2. Maçında 20 Nisan’da Adana İdmanyurduspor ile karşılaşan Ataşehir Belediye Spor kadın futbol ekibi bu maçı da aynı skorla 1-1 sonuçlandırdı.

SON MAÇTA SKOR: 5 – 0

Son maçında Seyhan Aycibin 9.Dk (F), Marıem Houıj,52.Dk (F), Müzeyyen Dilek Özbiler 65.Dk (F), Eda Karataş 90.Dk (P) ve Aliye Bilgin 90+3.Dk (F)’in Golleri İle Hakkarigücü Spor‘u 5-0 yenen Ataşehir temsilcisi Ataşehir Belediye Spor kadın futbol takımı grup ikincisi olarak çeyrek final vizesi alan ekip arasında yer aldı.

ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİNE DEVAM EDECEK TAKIMLAR

Turkcell Kadın Futbol Liginde C ve D gruplarındaki karşılaşmalarla birlikte grup maçları tamamlandı. A ve B gruplarında maçlar 23 Nisan günü oynanmıştı. 24 Nisan’da oynanan C ve D Grubu maçları ile çeyrek final hakkı kazanarak şampiyonluk mücadelesine devam edecek takımlar belirlendi.

ATAŞEHİR BELEDİYE SPOR TUR ATLADI

Ataşehir temsilcisi Ataşehir Belediye Spor, Hakkarigücü Spor kadın futbol takımını 5-0 yendiği maç sonunda tur atlayarak çeyrek finale yükseldi.

Bu sonuçların ardından Turkcell Kadın Futbol Ligi B Grubu’nu 7 puanla tamamlayan Adana İdmanyurduspor ile 5 puana sahip Ataşehir Belediye Spor isimlerini çeyrek finale yazdırdı.

A VE B GURUPLARINDA ÇEYREK FİNALE YÜKSELEN EKİPLER ADANA VE ATAŞEHİR

Önceki gün oynanan maçlar sonucunda A Grubunda Beşiktaş ile yarım kalan Fatih Vatan Spor – İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarı Spor karşılaşması kararıyla belirlenen ekip, B grubunda ise Adana İdmanyurdu ve Ataşehir Belediye Spor çeyrek finale yükselen ekipler oldu.

KADIN FUTBOL LİGİ B GRUBU PAN CETVELİ

 TAKIMLAR O G B M A Y AV P
1. ADANA İDMANYURDUSPOR 3 2 1 0 4 2 2 7
2. ATAŞEHİR BELEDİYE SPOR 3 1 2 0 7 2 5 5
3. 1207 ANT.SPOR KADIN FUT.K. 3 0 2 1 2 3 -1 2
4. HAKKARİGÜCÜ SPOR 3 0 1 2 2 8 -6 1

KADIN FUTBOL LİGİ GRUP ELEME MAÇLARI SONUÇLANDI

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ