logo

Ataşehir Belediye Spor’dan Cumhuriyet Bayramı Hediyesi

Ataşehir Belediye Spor’dan Cumhuriyet Bayramı Hediyesi

Ataşehir Belediye Spor, Kadın Futbol Süper Ligi B Grubu 3. hafta karşılamasında İBB Esatpaşa Stadı’nda ağırladığı Trabzonspor’u 2-0 mağlup etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Cumartesi ve Pazar günleri Kadın Futbol Süper Ligi gruplarında  oynanan karşılaşmalarla 3. Hafta tamamlandı.

CUMHURİYET BAYRAMI HEDİYESİ: GALİBİYET VE 3 PUAN

3. Hafta programında evinde oynayan Ataşehir Belediye Spor kadın futbol takımından Cumhuriyet Bayramı’nda rakibini 2-0 skorla yenerek Bayramı hediyesi olarak galibiyet ve 3 puan verdi.

Kadın Futbol Süper Ligi B grubunda mücadele eden Ataşehir Belediye Spor ligin üçüncü haftasında Trabzonspor Kadın Futbol Takımı‘nı konuk etti.

Ataşehir İBB Esatpaşa Stadı‘nda oynanan müsabaka, Abdullah Murat Yoldaş, Ergün Görgün ve İrem Dalmış yönetiminde oynandı. Mahmut Mert Halkapına’ın 4. Hakem olarak görev yaptığı karşılaşmanın gözlemciliğini ise Necmi Hastürk yaptı.

ATAŞEHİR BELERDİYE SPOR İLK 11’İ

Ev sahibi takım Ataşehir Belediye Spor karşılaşmaya; Hilal, Rabia, Büşra, Moussa, Alesia Lynko, Aslıhan, Gül, Nagehan, Elif, Ada Jacquette ve Cynthia Onyedikahi Aku ilk onbiri ile başladı.

TRABZONSPOR İLK 11’İ

Konuk Trabzonspor ise; Aytaj, Tamari, Nergiz Hacıyeva, Shokhista Khojasheva, Arife, Beyza, Gizem, Sedanur, Damla, Grace ve İrem il 11’i ile sahaya çıktı.

Evinde oynadığı sezonun ilk haftasını galip tamamlayan Ataşehir Belediye Spor, ligin 2 haftasında mağlup oldu. Trabzonspor ile evinde zorlu bir mücadele veren Ataşehir Belediye Spor 3. Haftayı 2-0 galip tamamlayarak hanesine 3 puan yazdırdı.

İLK YARIDA İLK GOL: 22. D. AKU

İki tarafın üstünlük kurma mücadelesi ile geçen karşılaşmada ilk yarıda 22. dakikada Aku, Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımı adına rakip fileleri havalandırarak öne geçti: 1-0. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

2. YARIDA 2. GOL PENALTIDAN

2. yarıya da baş başa mücadele ile başlayan Ataşehir Belediye Spor ile Trabzonspor karşılaşmasında ilerleyen dakikalarda konuk takım baskılı oynadı. Ataşehir Belediye Spor adına ikinci yarıdaki golü Büşra 60 dakikada Penaltı’dan kaydetti. Konuk takım zaman zaman yapılan kontrataklarla Ataşehir Belediye Spor kalesinde tehlike oluşturdu. Karşılaşma bu gollerle ve 2-0 skorla sonuçlandı.

Ataşehir Belediye Spor Kulüp Başkanı Abdullah Der ve yöneticiler ile birlikte; CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ve yöneticileri, Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Semih Kayhan, Ataşehir Belediye Meclisi Başkanvekili Kudret Arslan’ın da izlediği maçta, her iki takıma destek için çok sayıda seyirci 90 dakika tezahürat ederek moral verdiler.

GÜÇLÜ TARAFTAR DESTEĞİ

Her iki, ekibi desteklemek için türbinleri dolduran tarafta takımlarına tezahürat yaparak destek oldular.

SAHAYA ATILAN YANICI MADDE UYARISI

Zaman zaman sahaya yanıcı patlayıcı madde atan Trabzonspor taraftarı uyarıldı. Görevliler atılan yanıcı madde ile başlayan yanıklara müdahale ederek büyümeden önlediler. Sentetik çim olması nedeniyle kolay tutuşan halı zeminde atılan yanıcı maddeler nedeniyle küçük çapta yanıklar oluştu.

AİLE GİBİ KENETLENDİĞİMİZDE BAŞARILI OLUYUZ

Önümüzdeki sezon şekillenecek grupların kalkacağı 16 takımdan oluşacak süper ligde olabilmek için ilk beşte olmanın önemine işaret eden Teknik Sorumlu Taner Öner, Trabzonspor maçının önemini vurgulayarak; “6 puana çıktık. İlk beşin içindeyiz. Trabzon gibi ismi büyük takımlarla oynayıp kazanmak bizim için önemli. Çok üst düzey bütçeler olan takımlardan Süperlig oluştu. 13 milyon bütçeli takımlarla 7-8 yüz milyon bütçe ile mücadele ediyoruz. Bir aile gibi kenetlendiğimizde başarılı oluyuz. İyi bir takımımız, aile ortamımız var. Abdullah başkana teşekkür ediyorum.” Dedi.

16 TAKIMLI SÜPER LİGDE İDDİA VE YAYIN HAKLARI GELECEK

Önümüzdeki sezonda 16 takımdan oluşacak süper lig ile birlikte iddia ve yayın haklarının geleceğini bunun da kendilerini rahatlatacağını ifade etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ