logo

Ataşehir Belediyesi 500 Çocuğu Sünnet Ettirdi

Ataşehir Belediyesi 500 Çocuğu Sünnet Ettirdi

atasehir_sunnetAtaşehir Belediyesi tarafından bu yıl altıncısı gerçekleştirilen Geleneksel Sünnet Şöleni, Deniz Gezmiş Parkı’nda Latif Doğan’ın sahne aldığı bir şölenle kutlandı.

Deniz Gezmiş Park’ında gerçekleştirilen Sünnet Şölenini Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, eşi Gamze Akkuş İlgezdi ve kızları Turnam ile izledi Şölene CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Doğan Çakmak, Ataşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Sadi Özata, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Hışman, Abdullah Der, Kalender Özdemir ve Birim Müdürleri ile sünnet olan çocuklar ve ailelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş da katıldı.

Hazırlanan organizasyonla her yıl olduğu gibi bu yılda yüzlerce Ataşehirli çocuk, en sağlıklı ve modern koşullarda ücretsiz sünnet olurken, Ataşehir Belediyesi tarafından sünnet ettirilen 500 çocuk ve aileleri onlar için hazırlanan sünnet şöleninde keyifli saatler geçirdiler. Çocuklar için oyun parkları kurulan alanda palyaçolar da gösteriler sergiledi.

Bu yıl altıncısı düzenlenen Sünnet Şöleninde 500 çocuğu sünnet ettirdiklerini söyleyen Başkan İlgezdi, “Belediyemiz tarafından düzenlenen 6 sünnet şöleni kapsamında binlerce çocuğu sünnet ettirdik. Sünnet çocuklarımızı tebrik edip, tüm hayatları boyunca mutluluk ve başarı diliyorum. Yoktan var ettiğimiz Ataşehir’de çok çalıştık ve bugünlere geldik. 2014 seçimlerinde Ataşehir’de tekrar iktidar olduk. Katkılarınız için siz Ataşehirlilere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Geleneksel Sünnet Şöleni kapsamında; ilçedeki çocukların sünnet olmalarına katkı sağlayan hastanelere Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi tarafından teşekkür plaketi verildi. Ayrıca Başkan İlgezdi, Gamze Akkuş İlgezdi ve Belediye Başkan Yardımcıları sünnet olan çocuklara birer altın hediye etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ