logo

Ataşehir Belediyesi Eylül Ayı Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Ataşehir Belediyesi Eylül Ayı Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Eylül ayı muhtarlar toplantısı Erdal Eren Kültür Merkezi’nde bugün gerçekleştirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi tarafından her ay düzenlenen, mahallelerin sorunlarının masaya yatırıldığı, çözüm önerilerinin tartışıldığı Ataşehir’in 17 mahallesinin muhtarlarının katıldığı Ataşehir Belediyesi Eylül Ayı Muhtarlar Toplantısı ayın son gününde gerçekleştirildi.

Erdal Eren Kültür Evi‘nde Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen muhtarlar toplantısı Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, ilgili belediye birim müdürleri ve ekipleri ile Ataşehir mahalle muhtarlarının katılımı ile gerçekleştirildi

Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen muhtarlar toplantısı ile ilgili yapılan açıklamada, “Eylül ayı muhtarlar toplantısını Erdal Eren Kültür Merkezi’nde bugün gerçekleştirdik. Yurttaşların taleplerini, 17 mahallemizin her bir sorununu muhtarlar ve ilgili müdürlerle değerlendirdiğimiz toplantıda, çözüm için neler yapabileceğimizi konuştuk.” İfadeleri yer aldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ