logo

ATAŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKLERİ BU GÜNE TAŞIYOR

ATAŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKLERİ BU GÜNE TAŞIYOR

Ataşehir’de birincisi düzenlenen Anadolu Kültürleri Dayanışma Festivali’ne katılan CHP’li Barış Yarkadaş, Ataşehir Belediyesi gelenekleri geçmişten bu güne taşıdığını söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Ataşehir Nazım Hikmet Parkında düzenlenen 1.Anadolu Kültürleri Dayanışma Festivali’ne katıldı. Festivaldeki etkinlikleri izleyen Yarkadaş, paydaş derneklerin stantlarını gezerek yörelerin kültürleri hakkında bilgi alıp lezzetlerinden tattı.

Ataşehir Nazım Hikmet Parkında düzenlenen 1.Anadolu Kültürleri Dayanışma Festivali’ne katılarak dernek ve yöre ürünlerinin satışının yapıldığı stantları ziyaret eden CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş Recep Kenan aracılığı ile itvhaber.com’a yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi;

“Ataşehir Belediyemizin, toplumumuzun geleneklerini geçmişten bu güne taşıyan ve geleceğe de ulaştıracak olan bu anlayışı Belediye Başkanımız Battal İlgezdi’nin seçildiği günden beri sürüyor. Anadolu’nun bütün kültürlerini harmanlayıp toplumumuzla buluşturmasını hepimiz takdirle karşılıyoruz. Bu çalışmayı desteklemek için Belediye Başkanımız Battal ilgezdi, İlçe Başkanımız Hakkı Altınkaynak, Milletvekillerimiz Gamze Akkuş İlgezdi ve Mahmut Tanal’la birlikte dernekleri ve esnafları ziyaret ettik. ‘Yurttaşlarımız buradaki festivali bilsinler, gelsinler, görsünler, tanışsınlar ve kaynaşsınlar. Bu bin yıllık kadim dostluklar daha da kökleşsin, derinleşsin’ diye bu gün buradaydık. Umarım bu festivaller Ataşehir’in her mahallelerine ve her döneme yayılır. Çünkü bunlar toplumumuzu bir araya getiren önemli çalışmalar. Umarım daha da yaygınlaşır. Herkes gelir ve kendisini bulur.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ