logo

Ataşehir Belediyesi ‘Şok Hizmet’e başlıyor

Ataşehir Belediyesi ‘Şok Hizmet’e başlıyor

baskan-battal-ilgezdiKurulduğu günden bu yana altyapı çalışmalarından sosyal yardıma, kültürden sağlığa çok sayıda hizmete imza atan Ataşehir Belediyesi yeni bir uygulamaya başlıyor.

Etkin, verimli, şeffaf ,“önce insan” diyen belediyecilik ilkeleri doğrultusunda gece gündüz çalışan Ataşehir Belediyesi, Ataşehir’i “ŞOK HİZMET” ile tanıştırıyor.

Her ay iki farklı mahallede yapılacak ŞOK HİZMET uygulaması ile saha müdürlükleri tüm ekipleri ile alana inerek, hizmet seferberliği yapacak. İlk uygulama 5 Mart’ta Ferhatpaşa’da başlayacak.

5 Mart Salı günü Temizlik İşleri, Zabıta, Park ve Bahçeler, Fen İşleri ve Veteriner Müdürlükleri tüm ekipleri ile birlikte Ferhatpaşa’da hazır bulunacaklar.

Birim müdürleri vatandaşlardan bizzat belediye ile ilgili taleplerini toplayacak ve çözüm takvimlerini Ferhatpaşalılarla paylaşacaklar. Saha müdürlükleri gün boyu ilçede çalışarak, hemen yerine getirilebilecek hizmetlerini de sunacaklar.

ŞOK HİZMET ile ilgili bir açıklama yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi uygulamanın her 15 günde bir farklı mahallede sürdürüleceğini belirterek şunları söyledi: “Göreve başladığımız ilk gün, Ferhatpaşa da hızla değişen, gelişen Ataşehir’in bir parçası olacak dedik. Bu doğrultuda Ferhatpaşa’ya büyük hizmetler götürdük.

Yağmur yağınca sele kapılan, yazın toza, kışın çamura karışan Ferhatpaşa’nın kaderini değiştirdik. Mahallede 30 bin tondan fazla asfalt döktük, 15 km’ye yakın yağmur suyu kanalı ve 20 km’ye yakın kaldırım döşedik. Çocukların, gençlerin ve kadınların yararlanacağı Ferhatpaşa Ataevi’ni hizmete açtık. Şimdi de Ferhatpaşa’ya şok hizmet geliyor. Saha ekiplerimiz burada hizmet seferliği yapacaklar.”

 

Tarih: 05 Mart 2013 / Salı
Hareket Saati: Sabah 07.30
Yer: Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Garajı (Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. /BP Benzinlik karşısı)
Hizmet Alanları: Yeditepe, Karadeniz, Maraşel Fevzi Çakmak ve Fatih Sultan Mehmet Caddeleri ile bu caddelere bağlı yol ve sokaklar…

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ