logo

Ataşehir Belediyesi Sorunlara Muhtarlarla Çözüm Arıyor

Ataşehir Belediyesi Sorunlara Muhtarlarla Çözüm Arıyor

Ataşehir Belediyesi 2021 yılı mahalle muhtarları ile istişare ve değerlendirme toplantısının üçüncüsü Başkan Yardımcısı Sadık Semih Kayhan başkanlığında gerçekleştirildi.

Ataşehir Belediyesi 2021 yılı mahalle muhtarları ile istişare ve değerlendirme toplantısının üçüncüsü yapıldı.

ATAŞEHİR BELEDİYESİ SORUNLARA MUHTARLARLA BİRLİKTE ÇÖZÜM ARIYOR

Ataşehir Belediyesi tarafından 2021 yılı mahalle muhtarları ile istişare ve değerlendirme toplantısının üçüncüsü Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Semih Kayhan, Muhtarlık İşleri Müdürü Battal Sarıkaya, Belediye Birim Müdürleri ve Ataşehir’deki mahalle muhtarlarının katılımıyla Erdal Eren Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Ataşehir’in genel durumunun değerlendirildiği toplantıda, mahallelerde temizlik, sosyal donatı alanları, yapım, onarım, imar sorunları ve daha birçok konu ile ilgili sorunlar masaya yatırılarak çözüm önerileri hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda muhtarların görüş, talep ve sorunlarını dinleyen Sadık Semih Kayhan, “Mahallerimizin sorunlarını çözmek adına sizlerle iş birliği halinde çalıştığımız için hepimize teşekkür ediyoruz. Geri bildirimleriniz bizler için kıymetli ve değerli. Vatandaşlardan gelen talepler, imkânlar ölçüsünde yerine getirilmesi için çaba gösteriliyor. Yapıcı eleştirilerinizle hep birlikte ilçemizi çok iyi noktalara taşıyacağımıza inanıyoruz ”dedi.

Mahalle Muhtarları Görüşlerini Dile Getirdi

Toplantıda mahalle muhtarları, tek tek söz alarak mahallelerinde yaşadıkları sıkıntıları, talep ve sorunların çözümü konusunda önerilerini aktarıp görüşlerini dile getirdiler.

Ataşehir Muhtarları mahallerinde gerçekleşen proje, yatırımlar ve sorunların çözümü noktasında ilgili müdürlüklere teşekkür ederek toplantıların düzenli yapılmasından duydukları memnuniyeti de dile getirdiler.

Ataşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan yeni Barbaros Muhtarlığı binası için teşekkür eden muhtar Keziban Üreyil, “Mahalle sakinlerimiz adına başta Belediye Başkanımız Battal İlgezdi’ye ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Ataşehirimize yakışan yeni bir muhtarlık binası oldu. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ