logo

Ataşehir Belediyesi Yönetimi Yeni Çamlıca’da Saha Çalışması Yaptı

Ataşehir Belediyesi Yönetimi Yeni Çamlıca’da Saha Çalışması Yaptı

Ataşehir Belediye Başkan yardımcılarının yer aldığı bir ekip saha çalışması yaptığı Yeni Çamlıca Mahallesi’nde esnaf ziyareti yaparak vatandaşları dinledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi başkan yardımcıları Ekrem Köse, Cenan Arslan, Orhan Çerkez ve Deniz Kutlu ile Belediye Meclis Üyesi Duran Acar Yeni Çamlıca Mahallesi’nde esnaf ziyareti yaparak, vatandaşları dinlediler.

Yeni Çamlıca esnafı ile vatandaşları dinleyen Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin selamını ilettikleri mahallelilerle görüş alış verişinde bulundular.

Ataşehir Belediye ekibinin Yeni Çamlıca Mahallesindeki saha çalışmasına CHP Ataşehir ve mahalle yöneticileri de eşlik etti.

Yeni Çamlıca Mahallesindeki saha çalışması ile ilgili açıklama yapan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Köse, açıklamasında “Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Cenan Arslan, Belediye Meclis Üyemiz Sayın Duran Acar ve Mahalle Başkanımız ile birlikte Yeniçamlıca mahallemizdeki esnaflarımızı ve komşularımızı ziyaret ettik. Ataşehir Belediye Başkanımız Sayın Battal İlgezdi’nin selamlarını ilettik.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ