logo

Ataşehir Belediyesi’nde Başkan Yardımcıları Görev Dağılımı Yapıldı

Ataşehir Belediyesi’nde Başkan Yardımcıları Görev Dağılımı Yapıldı

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel 31 Mart yerel seçi sonrası başladığı görevinde birlikte yol yürüyeceği başkan yardımcıları ve müdürlerden oluşan ekibini belirledi.

Recep Kenan / itvhaber.com

Son dakika açıklaması ile Ataşehir Belediyesi’nde yeni atamalar, başkan yardımcılıkları ve müdürlüklerin dağılım belli oldu.

Başkan Onursal Adıgüzel tarafında yapılan atama sonrası Ataşehir Belediyesi tarafından açıklanan görev dağılımında 6 başkan yardımcılığı yer aldı.

OĞUZ KAYA’NIN ATANDIĞI YÖNÜNDEKİ HABER KESİNLEŞTİ

Açık bulunan başkan yardımcılığına İSKİ Beykoz Şube Müdürü olarak görev yapan Oğuz Kaya’nın atandığı yönündeki haberimizin doğruluğu ortaya çıkarken, yalpan açıklamayla Kaya’nın ataması kesinleşti.

Ataşehir Belediyesi iş ve işlemlerinin yürütüldüğü müdürlüklerin başkan yardımcılıklarına dağılımı belli oldu.

6 BAŞKAN YARDIMCILIĞI GÖREV KAPSAMINDAKİ MÜDÜRLÜKLER AÇIKLANDI

Ataşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada 6 başkan yardımcılığı görev kapsamındaki müdürlükler açıklandı.

BAŞKAN ONURSAL ADIGÜZEL’E BAĞLI BİRİMLER

Ataşehir Belediyesi Meclis ve Encümen üyeliklerinin bağlı olduğu Başkan Onursal Adıgüzel’e bağlı müdürlükler; Özel Kalem Müdürü, Teftiş Kurulu Müdürü ve İç Denetçi.

BAŞKAN YARDIMCILIKLARI GÖREV DAĞILIMI:

Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman’a bağlı müdürlükler;  İnsan Kaynakları ve Eğitim, Yazı İşleri, Ruhsat Denetim, Spor İşleri ve Hukuk işleri müdürlükleri.

Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Birkan Birol Yıldız’a bağlı müdürlükler; Strateji Geliştirme, Mali Hizmetler, Zabıta, Destek Hizmetleri, Ulaşım Hizmetleri, Yapı Kontrol, Basın yayın ve Halka İlişkiler, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlükleri.

Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Oğuz Kaya’ya bağlı müdürlükler; Fen İşleri, İklim Değişikliği, Park ve Bahçeler, Emlak İstimlak,  Muhtarlık İşleri, Afet İşleri müdürlükleri.

Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Deniz Kutlu’ya bağlı müdürlükler; Veteriner işleri ve Sağlık işleri müdürlükleri.

Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Cenan Arslan’a bağlı müdürlükler; İmar ve Şehircilik, Plan ve Proje, Kentsel Dönüşüm müdürlükleri.

Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Birsen Özlevent’e bağlı müdürlükler; Bilgi İşlem, Kadın ve Aile, ve Sosyal Yardım İşleri müdürlükleri.

KADIN YÖNETİCİLER MÜDÜRLÜKLERDE

Bir başkan yardımcılığında kadın yöneticinin yer aldığı Ataşehir Belediyesi yönetim kadrosunda müdürlüklerde kadın yönetici sayısının yüksek olması dikkat çekiyor. Ataşehir Belediyesi yönetim kadrosunda 9 kadın müdür yer alıyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ