logo

Ataşehir Belediyesi AtaPer çalışanlarına İhaleyle Banka Promosyonu

Ataşehir Belediyesi AtaPer çalışanlarına İhaleyle Banka Promosyonu

Ataşehir Belediyesi  AtaPer çalışanları için Türkiye’deki ilk olabilecek uygulamada şeffaf şekilde gerçekleştirilen promosyon ihalesi ile 4.159.00 TL banka promosyonu aldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi iştiraki AtaPer (Ataşehir Personel Limited Şirketi) çalışanları için şeffaf şekilde yapılan ihale ile banka tarafından verilecek promosyonun belirlendi.

2224 ATAPER PERSONELİNE 4.159.00 TL BANKA PROMOSYONU

Ataşehir Belediyesi iştiraki AtaPer ( Ataşehir Belediyesi Personel Limited Şirketi ) tarafından yapılan açıklamada şeffaf şekilde promosyon ihalesi yapıldığı kaydedilerek, “Ataşehir Belediyesi Personel Limited Şirketi olarak 28.05.2021 tarihinde gerçekleştirdiğimiz Banka Promosyon İhalesini 9.250.000,00 TL bedelle en yüksek teklifi veren Akbank Batı Ataşehir Şubesi kazanmıştır. Bu sonuca göre 2224 personelimiz kişi başına 4.159,00 TL promosyon bedeli alacaktır. Kamuoyunun bilgilerine sunulur. ” İfadelerine yer verildi.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Deniz Kutlu başkanlığına gerçekleşen promosyon ihale komisyonunda Ataşehir Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Murtaza Kutluk, İştirakler Müdürü Mehmet Şimşek, Ataşehir Belediyesi Personel Limited Şirketi (ATAPER) Müdürü Hüseyin Dinçtürk ve sendika temsilcileri yer aldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ