logo

ATAŞEHİR ÇAMOLUK SPOR YENİ HOCASIYLA SÖZLEŞME YAPTI

ATAŞEHİR ÇAMOLUK SPOR YENİ HOCASIYLA SÖZLEŞME YAPTI

Geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Lig (BAL)’den, Süper Amatör Lig (SAL)’e düşen Ataşehir Çamolukspor, 2017-2018 sezonu hazırlıkları öncesinde yeni hocası ile anlaşma yaptı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele ederken fikstür gereği Süper Amatör Lig (SAL)’e düşen Ataşehir Çamolukspor, 2017-2018 sezonu hazırlıkları öncesinde yeni hocasını buldu.

Yeşil Beyazlı ekip, kendi bünyesinde yıllarca Yardımcı hoca ve Sportif Direktör olarak görev yapan Zafer Emek ile anlaşma sağlayarak sözleşmeye imzayı attı.

40 yaşındaki başarılı teknik adam, Kulüp Başkanı Ekrem Köse, 2. Başkan Rasim Duvarbaşı, Yöneticiler Ramazan Temur, Ömer Öz, Halil Karaçoban ve Mehmet Zaim’in de katıldığı törenle imzayı attı. Zafer Emek’in yardımcılıklarına Murat Özbey, Mustafa Doğan ve Kaleci hocası olarak ta Yılmaz Karahan getirildi.

EMEK : BAŞARILI OLACAĞIZ

Ataşehir Çamolukspor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Zafer Emek yaptığı açıklamada ” Yıllardır görev yapmaktan büyük gurur duyduğum kulübümde bu onurlu göreve layık görülmem beni çok mutlu etti. Yabancı olmadığım camiada çalışmanın ayrıcalık olduğunu düşünerek bu görevimi kabul ettim. Yeni sezonda takımın iskeletini bozmadan genç dinamik bir ekiple, ligde çok güzel işler yaparak Ataşehir Çamolukspor adını başarılı sonuçlarla duyuracağız. Bu sezon Süper Amatör Ligde mücadele edecek takımımızın kapısı sporu ve sporcuyu seven herkese açıktır ” dedi.

DUVARBAŞI : ZAFER EMEK’E GÜVENİYORUZ

Ataşehir Çamolukspor 2.Başkanı Rasim Duvarbaşı anlaşmanın ardından yaptığı açıklamada “Zafer Emek’in kulübümüze büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Kendisini uzun zamandır çalışıyoruz. Eski futbolcumuz olması ve kulübümüzü tanıyor olması kendisi ve bizim açımızdan da avantajlı bir durum. Bu sezon büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Önümüzdeki hafta sezonu açarak çalışmalara başlıyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ