logo

Ataşehir HEM Arcılık Kursu Kovan ve Petek Uygulama Ziyareti

Ataşehir HEM Arcılık Kursu Kovan ve Petek Uygulama Ziyareti

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday ve İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Saffet Yılmaz 2020-2021 eğitim öğretim yılında arıcılık kursu uygulama alnını ziyaret etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

2020-2021 eğitim öğretim yılında Ataşehir Halk Eğitim Merkezi (HEM) arıcılık kursu 3.grubu Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü (MEM) İsmail Günday ve Ataşehir İlçe Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Müdürü Saffet Yılmaz tarafından ziyaret edildi.

Uygulama alanında yapılan ziyaret sırasında arıcılık kurs öğretmeni zooteknist ziraat yüksek mühendisi Aslan Korkmaz tarafından Atşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday ve İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Saffet Yılmaz’a arıcılık kursunda kovan ve petek alanlarında yaptıkları uygulama çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday ve kursiyerler günün anısı olarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Ataşehir İlçe Halk Eğitimi Merkezi tarafından arıcılık kursu uygulama alan ziyareti ile ilgili yapığı açıklama:

ARICILIK KURSUMUZUN UYGULAMA ALANI:

2020-2021 eğitim öğretim yılında arıcılık alanında açmış olduğumuz kursumuzun 3.grubu İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday ve İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Saffet Yılmaz tarafından ziyaret edildi.

Uygulama alanında yapılan ziyaret sırasında arıcılık kurs öğretmeni zooteknist ziraat yüksek mühendisi Aslan Korkmaz tarafından ilçe milli eğitim müdürüne arıcılık kursunda kovan ve petek alanlarında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verildi. Arıların insan hayatına dair sağladıkları katkı konuşuldu.

Kurs öğretmeni tarafından ilçe Halk Eğitimi Merkezi’nin kursun sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için yaptıkları katkı için teşekkür edildi. Ve kovanların yanına arıcılara özgü koruyucu kıyafet giyilerek gidildi ve uygulama dersine ilçe milli eğitim müdürü de katıldı.

Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Saffet Yılmaz kurs gün ve saatleri hakında bilgi vererek kurs öğretmenine özverili çalışmaları için teşekkür etti.halk eğitimi merkezi olarak Ataşehir’de yaşayan vatandaşlarımızın açabileceğimiz 3645 kurs programı içerisinde kendi ilgi, istek ve yeteneklerine göre bir kursa kayıt yaptırmalarını beklediklerini söyledi. Kurumumuzun çalışmaları hakkında web sitemiz olan atasehirhem.meb.k12.tr ile kurumumuz instagram hesabı atasehirhem2 adreslerinden bilgi alıp ön kayıt işlemi yapabileceklerini belirtti.

Uygulama dersi sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday yapılan çalışmaları ve eğitimi çok beğendiğini belirterek Türkiye’de çok az sayıda Halk Eğitimi Merkezi’nde bu kadar detaylı bir arıcılık kursunun düzenlendiğini söyleyerek kursiyerlere de bu fırsatı değerlendirdikleri için ayrıca teşekkür etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ