logo

Ataşehir HEM ‘Bir Dilek Tut’ Projesi İle Dilekleri Gerçekleştirdi

Ataşehir HEM ‘Bir Dilek Tut’ Projesi İle Dilekleri Gerçekleştirdi

Ataşehir HEM Ramazan Ayı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlediği ‘Bir Dilek Tut’ projesiyle çocukların dileklerini gerçekleştirdi.

Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi hem Ramazan Ayı hem de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlediği sosyal sorumluluklarına bir yenisini daha ekledi. İlçemizdeki Çağrı Bey İlkokulu’ndaki 50 çocuğumuz ile Kadın Sığınma Evi’nde kalan 20 çocuğun dileklerini gerçeğe dönüştürdü.

Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Müdürü Saffet YILMAZ konu hakkında verdiği bilgilendirmede projenin oluşmasında önemli katkıları olan HEM Müdür Yardımcıları Fatma AŞNAZ ve Ayşegül ŞEN başta olmak üzere Kurum çalışanlarına ve hayallerin gerçekleşmesine katkıda bulunan tüm yardımseverlere teşekkür etti. Ayrıca çalışmaların çok boyutlu olarak sürdürmesinde her zaman desteklerini hissettiğini vurguladığı Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı ERTAŞ ile Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın İsmail GÜNDAY’a teşekkür etti.

Ataşehir HEM Müdürü Saffet YILMAZ “Bir Dilek Tut” projesinin sadece bu yıl olmayacağını her yıl tüm dini bayramlar ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında en az 250 çocuğa ulaşacakları ifade etti.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ