logo

Ataşehir HEM Kursiyerleri ‘Sanatla Yaza Veda’ Dedi

Ataşehir HEM Kursiyerleri ‘Sanatla Yaza Veda’ Dedi

Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi tarafından düzenlenen 2022-2023 Eğitim-Öğretim döneminin ilk programı, Yağlı Boya Resim kursiyerleri etkinliği ile başladı.

Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi tarafından düzenlenen 2022-2023 Eğitim-Öğretim döneminin ilk programı, ilçede yeni hizmete giren Atatürk Mahalesi’ndeki Kasabapeyzaj fidanlık alanındaki halka açık etkinliğine katılan Yağlı Boya Resim kursiyerlerinin ve Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi resim bölümü öğrencilerinin yoğun katılımı ile 28 Eylül 2022 Çarşamba günü gerçekleşti.

Etkinlik başlangıcında Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi (Ataşehir HEM) Müdürü Saffet YILMAZ’ın yaptığı konuşmada, öncelikli olarak Ataşehir’deki tüm kuruluşlarla işbirliği çalışmalarının artarak devam edeceğini Kasabapeyzaj fidanlık alanını da yıl içerisinde çeşitli etkinliklerde kullanacaklarını belirterek Kasabapeyzaj fidanlık yöneticisi ve ortaklarına teşekkür etti.

Ataşehir HEM Müdürü Saffet YILMAZ, etkinlikte görev alan resim öğretmenleri ve kursiyerlerine, etkinlik davetine öğrencileri ile katılan Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi yetkililerine ve öğrencilerine katılımları için teşekkür etti.

Kurum çalışmalarının artarak devam ettiğini belirten Ataşehir HEM (Halk Eğitimi Merkezi) Müdürü Saffet YILMAZ, Ekim ayında 7000 kursiyer kaydı ile başlayacaklarını ve yeni dönemde hedeflerinin bir yılda 55 bin kursiyere ulaşmak olduğunu söyledi.

YILMAZ, etkinliğe katılan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman ŞENYÜZ ile Harezmi Anadolu Lisesi Müdürü Serkan KÖKTÜRK’e teşekkür etti.

Yağlı Boya Resim kursiyerlerinin yaz sonu etkinliğinde konuşan Ataşehir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman ŞENYÜZ, bu güzel etkinlik alanının oluşumuna katkıda bulunan KASABAPEYZAJ sahiplerine ve etkinliğe katılanlara teşekkür etti.

Fidanlık içerisindeki güzel atmosferde Yağlı Boya Resim çalışmalarını yapmaya başlayan sanatsever kursiyerler bulundukları ortamdan aldıkları keyifle çalışmalarını büyük bir zevkle tamamladılar.

Ataşehir HEM (Halk Eğitimi Merkezi) Yağlı Boya Resim kursiyerlerinin yaz sonu etkinliği çekilen hatıra fotoğrafları ve drone çekimleri ile etkinlik tamamlandı.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ