logo

Ataşehir HEM TSM Korosundan ‘Beraber Ve Solo Şarkılar’ konseri

Ataşehir HEM TSM Korosundan ‘Beraber Ve Solo Şarkılar’ konseri

Şef ve Eğitmen Berk Özçam yönetimindeki Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi Türk Sanat Müziği Korosu “Beraber Ve Solo Şarkılar” konseriyle müzik severlerle buluştu.

Recep Kenan/itvhaber.com

16 Mart Çarşamba günü Akın Sertçelik Anadolu imam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen konserle Şef ve Eğitmen Berk Özçam yönetimindeki Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi TSM Korosu musikişinas konuklara eğlenceli bir akşam yaşattı.

Şef Berk Özçam yönetimindeki Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi TSM Korosu programın ilk bölümünde Acem Kürdi şarkı “Sevdi Gönlüm Ey Melek Seni” ile başladı. Konserde 11 eserin seslendirildiği ilk bölüm “İçin İçin Yanıyor, Yanıyor Bu Gönlüm” muhayyerkürdi şarkı ile tamamlandı.

“Ayrılık Yaman Kelime” adlı segah şarkı ile başlayan konserin ikinci bölümü, nihavent şarkı “Aşka Gönül Vermem, Aşka İnanmam” ile tamamlana 10 esrin seslendirilmesi ile tamamlandı.

14 eserin koro tarafından seslendirildiği konserde, solistler; Yasemin Kuşakçı, Mehmet Korkmaz, Ayşe Ekşi, Simge Platin, Çağın Özülkü / Elif Yılmaz, İsmail Koşal ve Nizamettin Karaca tarafından eserler solo olarak seslendirildi.

Akın Sertçelik Anadolu imam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda Şef ve Eğitmen Berk Özçam yönetiminde gerçekleşen Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi TSM Korosu konserine Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday, İlçe MEM Şube müdürleri, Ataşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Saffet Yılmaz ve davetliler katıldı. Konserde, Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi TSM Korosu’na teşekkür eden Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Şef ve Eğitmen Berk Özçam’a plaket verdi. Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday de çiçek takdim etti.

ATAŞEHİR HEM TSM KORİST VE SAZLARI:

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ