logo

Ataşehir Kaymakamı Ertaş, Muğla Fethiye İlçesine Atandı

Ataşehir Kaymakamı Ertaş, Muğla Fethiye İlçesine Atandı

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İstanbul’da Ataşehir Kaymakam İsmail Hakkı Ertaş Muğla İli Fethiye ilçe Kaymakamı olarak atandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Ataşehir Kaymakam İsmail Hakkı Ertaş Muğla İli Fethiye ilçe Kaymakamı olarak atandı.

İSTANBUL’DA ATAŞEHİR İLE BİRLİKTE 14 KAYMAKAM ATAMASI YAPILDI

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İstanbul’da Ataşehir ile birlikte 14 kaymakam ataması yapıldı. Kararla, Türkiye geneli 255 kaymakamın ataması gerçekleştirildi.

ATAŞEHİR KAYMAKAMI ERTAŞ FETHİYE KAYMAKAMLIĞI’NA ATANDI

Cumhurbaşkanı Kararı ile Ataşehir Kaymakamı olarak görev yapan  İsmail Hakkı Ertaş atandı. İstanbul Ataşehir Kaymakamı iken Muğla ili Fethiye İlçe Kaymakamlığı’na atanan İsmail Hakkı Ertaş Kimdir?  

BEKİR DINKIRCI ATAŞEHİR İLÇE KAYMAKAMI OLDU

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararına göre Arifiye Kaymakamı Bekir Dınkırcı İstanbul Ataşehir ilçe kaymakamı oldu.

CUMHURBAŞKANLIĞI ATAMA KARARI İÇİN TIKLAYINIZ!

İSMAİL HAKKI ERTAŞ KİMDİR?

1971 yılında Kastamonu’da doğan İsmail Hakkı Ertaş ilk, orta ve lise öğrenimini Kastamonu’da tamamladıktan sonra 1989 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nü 1993 yılında bitirdi.

 1996 yılının Aralık ayında İçişleri Bakanlığı’nda Kastamonu Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. Sırası ile Kastamonu’da il stajını, Ankara’da merkez stajını, İnebolu’da Kaymakam Refikliği stajını, Nevşehir’de teftiş stajını ve Folkestone (İngiltere) yurtdışı stajını bitirdi. İngiltere’den döndükten sonra Eskişehir’in Beylikova ilçesinde Kaymakam Vekilliği yaptı. Vekalet görevini takiben Milli Güvenlik Akademisini 46. dönem müdavimi olarak tamamladı. Bu arada Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde lisansüstü eğitimini bitirdi.

Daha sonra sırasıyla, Sivas – İmranlı, Adıyaman – Tut, Bingöl – Genç, Balıkesir – İvrindi, Adana – Yumurtalık ilçelerinde kaymakamlık ve Adana ilinde Vali yardımcılığı yaptı.

 2018/157 Sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Ataşehir Kaymakamlığı görevine atanan Ertaş, görevde 5 yılını tamamlayarak Cumhurbaşkanlığı 2023/388 tarih ve sayılı kararı ile Muğla ili Fethiye ilçe kaymakamı olarak atandı.

 İngilizce bilen İsmail Hakkı ERTAŞ evli ve iki çocuk babasıdır.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ