logo

04 Ağustos 2023

Ataşehir Malatyalılar Derneği Yeni Başkanını Seçti

Ataşehir Malatyalılar Derneği Yeni Başkanını Seçti

ATAMAD genel kuruldaki seçimle dernek yönetiminde görev yapan Necati Bozkurt Ataşehir Malatyalılar Derneği’nin yeni başkanı oldu.

Ataşehir Malatyalılar Derneği (ATAMAD), genel kurulu gerçekleştirildi.

ATAŞEHİR MALATYA DERNEĞİ BAŞKANLIĞINA NECATİ BOZKURT SEÇİLDİ
Ataşehir Malatyalılar Derneği (ATAMAD), genel kurul kararıyla yeni başkanını seçti. Daha önce de dernek yönetiminde görev yapan Necati Bozkurt derneğin yeni başkanı oldu. Mimar İrfan Kiraz’dan başkanlığı devralan Bozkurt, toplantıda yapacağı yakın gelecek projelerinden de söz etti.

Ataşehir Malatyalılar Derneği’nin yeni başkanı Necati Bozkurt oldu. Bozkurt, yakın gelecek projelerinin içinde özellikle kadınların sosyal yaşamlarına destek olacak çalışmalara imza atacağını vurguladı.

Necati Bozkurt’un başkanlığının öncesinde açıklama yapan İrfan Kiraz, “Ataşehir’de birlik ve beraberlik kelimelerinin ne denli önemli olduğunu gerek hemşehri dernekleri gerekse diğer STK’lar sayesinde çok daha iyi anlıyoruz. Bugün yaptığımız genel kurul toplantısında beraber yol yürüdüğümüz benim de çok yakın dostum olan Veteriner arkadaşımız Sayın Necati Bozkurt’a başkanlığı devretmenin haklı onurunu yaşıyorum. Malatyalı olmanın verdiği gurur ve memleketimizin sıcak dostluğunu derneğimiz çatısı altında bu sıcaklığı koruyup büyüteceğine inanıyor, kendisine ve yeni yönetimine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Dernekçiliğin Ne Demek Olduğunu İfade Edecek Çalışmalara İmza Atılacak

Dernekçiliğin ne demek olduğunu ifade edecekleri çalışmalara imza atacaklarını kaydeden Ataşehir Malatyalılar Derneği (ATAMAD) Başkanı Necati Bozkurt yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“2012’de kurulan ve kurulduğu günden bugüne dek içinde yer aldığım, yer almaktan onur duyduğum Ataşehir Malatyalılar (ATAMAD) Derneği’nin bu dönem başkanlığına layık görülmemden duyduğum haklı gururu sizlerle paylaşmak isterim.
Başkanlığını devraldığım derneğimizde üç yıllık süre içinde Ataşehir Malatyalılar Derneği’ne ve Malatyalı hemşehrilerimize layık olmak için elimden gelen bütün gayreti göstermeyi bir borç bilirim.
Yönetim kurulu ve Malatyalı hemşehrilerimizin gücüyle birlikte, Ataşehir’de layık olduğumuz yerde olacağımızın sözünü şimdiden veriyorum.”

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ