logo

Ataşehir Ordululardan Kahvaltıda Birlik Mesajı

Ataşehir Ordululardan Kahvaltıda Birlik Mesajı

atasehir_ordulularAtaşehir Ordulular Derneği tarafından düzenlenen Birlik ve dayanışma kahvaltısında buluşan Ordu derneklerinin başkan ve yöneticileri birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde Başkanlığını Ertuğrul Köleoğlu’nun yaptığı Ataşehir Ordulular Derneği tarafından düzenlenen kahvaltıda Ataşehir’deki Ordu dernekleri bir araya geldi.

Ataşehir’deki Ordu derneklerinin buluştuğu Kahvaltıya CHP PM Üyesi ve İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, CHP İstanbul milletvekilleri Süleyman Çelebi ve Faik Tınay, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Belediye Meclis 1. Başkan Vekili Sadi Özata, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Namık Sürmen, Belediye Meclis üyeleri Merdan Özer ve Süleyman Karadağ, CHP Beykoz İlçe Başkanı Şevket Arıkan, siyasi parti, dernek ve STK başkan ve temsilcileri, mahalle muhtarları ve Ordu ili dernek başkan ve yöneticileri katıldı.

Ataşehir Ordulular Derneği Ertuğrul Köleoğlu’nun açılış konuşması sonrasında Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve CHP milletvekilleri Faik Tınay ile Süleyman Çelebi birer selamlama konuşması yaptılar.

“Orduluları Bir Araya Getirin Dernek Yeri Verelim”

Ataşehir’de 20’ye yakın derneği olan orduluların hepsinin dernek yeri istediğini söyleyen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Ordulular Derneği Ertuğrul Köleoğlu’ndan dernekler arasında birlik sağlayarak kendisine gelmelerini isteyerek; Ordululara dernek yeri vereceğinin sözünü verdi. Birlik içinde gelinirse imar planları yapılan Yenisahra’dan kendilerine yer verileceğinin sözünü veren Başkan İlgezdi; “Siz Orduluları bir araya getireceksiniz” dedi.

 “Ordulular Birlik Olsa İstanbul Yerinden Oynar”

Ataşehir Ordulular Derneği Başkanı Ertuğrul Köleoğlu ve yönetimine bu güzel buluşmayı gerçekleştirdikleri için teşekkür ederek konuşmasına başlayan CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, STK olmanın özeliklerini; devletten, sermayeden ve siyasi partilerden bağımsız olmak olarak sıraladı.

“Kastamonululara, Trabzonlulara, Erzincanlılara açtığı gibi, Ordululara da her zaman kapısını açan Belediye Başkanı Battal İlgezdi, zor günlerimde bana da kapısını açmıştır” sözleri ile yargılandığı dönemlerde Başkan İlgezdi’nin kendisine desteğini vurgulayan Süleyman Çelebi, Başkan tarafından Ataşehir’de oluşturulan tabloya dikkat çekti. Sendikacılıktaki; “İşçiler birlik olsa dünyada yer yerinden oynar” sözlerine gönderme yaparak; “Ordulular birlik olsa yer yerinden oynar” dedi.

Milletvekilleri Çelebi ve Tınay ile Başkan İlgezdi’ye konuşmaları sonrasında hediyeler ve plaket verildi. Kahvaltılı toplantıya Bülent Yılmaz ve Akkuşlu Cüneyt’in de aralarında olduğu yerel sanatçıların seslendirdiği türkülerle devam edildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ