logo

Ataşehir Oyun Kuşu Yarışması’nda Ödüller Sahiplerini Buldu

Ataşehir Oyun Kuşu Yarışması’nda Ödüller Sahiplerini Buldu

oyun kusu yarisma_toren_sadi ozataAtaşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Ataşehir Oyun Kuşu Yarışması”nda dereceye giren yarışmacılar Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Dereceye giren 20 oyun kuşu sahibi, toplam 20 bin liralık para ödülü ile birlikte kupa ve madalyalarını aldılar. “Ataşehir Oyun Kuşu Yarışması”nda 1. Olan yarışmacı 5 bin lira ödül alırken, kalan 15 bin lira da diğer yarışmacılara ödül olarak dağıtıldı.

Güvercin sevenler tarafından yoğun ilgi gören “Ataşehir Oyun Kuşu Yarışması” Ödül Töreni’ne katılan Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Sadi Özata, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman, Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Deniz Kutlu, Veteriner İşleri Müdürü Necati Bozkurt, Zabıta Birim Müdürü Battal Sarıkaya, Kültür Müdürü Volkan Aslan, Ataşehir Belediyesi 1 Dönem Meclis üyeleri Metin İnce ve Muammer Ayvalı tarafından dereceye giren oyun kuşu yarışmacılarına ödülleri verildi.

“Ataşehir Oyun Kuşu Yarışması” Ödül Töreni’nde ayrıca katkılarından dolayı Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Metin İnce ve Himmet Kaya’ya teşekkür plaketi verildi. Törene katlamayan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi adına ödülü Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Sadi Özata alırken, Himmet Kaya adına ise Kadir İncesu aldı.

Haberleşme Güvercinle Olacak

Haberleşme özgülüklerindeki kısıtlamalara dikkat çekildiği konuşmalarda giderek “Güvercin”in öneminin artacağını iddia eden güvercin sevenler, haberleşmede güvercinlerin ağırlığının artacağını ifade ettiler.

Belediyeden “Güvercin Ambulansı” Talebi

Güvercin sevenler, Ataşehir ‘deki oyun kuşu yarışması ödül töreninde; birçok ilki gerçekleştirdiğini ifade ettikleri Ataşehir Belediyesi’nden, bir ilk daha gerçekleştirip kendilerine “Güvercin Ambulansı” tahsis etmesini istediler.

Novada AVM’de düzenlenen Ataşehir Oyun Kuşu Yarışması ödül töreni organizasyonu Başkan Danışmanı Niyazi Yaman ve Cem Özgür Özdemir’in katkıları ile gerçekleştirilen ödül treni bir birinden güzel türkülerin seslendirildiği konserle devam etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ