logo

Ataşehir U 17 Dostluk Futbol Turnuvası Şampiyonu Kupasını Aldı

Ataşehir U 17 Dostluk Futbol Turnuvası Şampiyonu Kupasını Aldı

Ataşehir Belediyesi  Spor İşleri Müdürlüğü ile Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği(AASKB) iş birliğiyle  düzenlenen U-17 Dostluk Futbol turnuvası şampiyonu kupasını aldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ile Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği(AASKB) iş birliğiyle  düzenlenen, finali İBB Esatpaşa tesislerinde oynanan U-17 Dostluk Futbol turnuvası tamamlandı.

Ataşehir U-17 Dostluk Futbol turnuvası şampiyonu, IASKF ve TFF İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi’ de olan Ataşehir Belediyesi Başkan yardımcısı ve Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği(AASKB) Başkanı Ekrem Köse, Ataşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Kudret Aslan ve kulüp başkanlarının katıldığı törenle kupasını aldı.

İBB Esatpaşa tesislerindeki finali ile sona eren Ataşehir U-17 Futbol turnuvası ile ilgili açıklama yapan Ataşehir Belediyesi Başkan yardımcısı ve Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği(AASKB) Başkanı Ekrem Köse, yaptığı açıklamada, “Ataşehir Bel Spor İşleri Müdürlüğü ile AASKB’nin düzenlemiş olduğu U-17 Futbol turnuvamızın finalini Esatpaşa tesislerinde yaptık. Şampiyonluk kupasını Ataşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Kudret Aslan ve kulüp başkanlarımız ile birlikte takdim ettik. Turnuva komitemize, sağlıkçılarımıza, turnuvaya katılan spor kulüplerimize,  amatör spor sevenlere ve sporcularımıza teşekkür ederim.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ