logo

Ataşehir’de 4 Gün Süreli Kan Bağış Kampanyası Başladı

Ataşehir’de 4 Gün Süreli Kan Bağış Kampanyası Başladı

İstanbul Valiliği programı kapsamında Ataşehir Kaymakamlığı tarafından 23 ile 26 Aralık tarihlerinde Ataşehir’in 3 ayrı noktasında düzenlenen “kan bağış kampanyası” başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir’in 3 ayrı noktası Watergarden AVM, Örnek Merkez Camii ve KBO okulunda 3 ayrı zamanda 4 gün sürecek  Kan Bağış Kampanyası bu gün Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ın katılımıyla Watergarden AVM’den başladı.

İstanbul Valiliği koordinasyonu ve Ataşehir Kaymakamlığı tarafından, 3 ayrı zamanda Ataşehir’in 3 ayrı noktası Watergarden AVM, Örnek Merkez Camii ve KBO okulunda 4 gün sürecek Kan Bağış Kampanyası başlatıldı.

ATAŞEHİR’DE KAN BAĞIŞ KAMPANYASI

İstanbul Valiliği programı kapsamında Ataşehir Kaymakamlığı tarafından 3 ayrı zamanda Ataşehir’in 3 ayrı noktasında “Haydi Ataşehir Kanınla Umut Ol”, “Senin 15 dakikan başkasının bir ömrü olsun” konsepti ile  Watergarden AVM, Örnek Merkez Camii ve KBO okulunda Türk Kızılayı Ataşehir Şubesi ekiplerinin katılımıyla Kan Bağış Kampanyası düzenleniyor.

KAN BAĞIŞLAYARAK UMUT OLMAYA DAVET EDİYORUM

“Önceliğin insan hayatını kurtarmak” olduğunu kaydeden Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, “Kanınla Umut Ol” mottosu ile Watergarden AVM’de başlatılan kan bağış kampanyasının 24 Aralık günü Örnek Merkez Camiinde ve 25-26 Aralık günlerinde Kemal Berktan Ortaokulunda devam edeceğinin altını çizerek;  “Kan bağışlayarak umut olmaya davet ediyorum.  Ataşehir ilçe daire amirlerimiz, belediyemiz kampanyaya destek için burada. Her sağlıklı vatandaşı kan verebilmesi için teşvik ediyoruz. Ataşehir’in farklı bölgelerinde 4 gün boyunca bu kampanya devam edecek. Tüm vatandaşlarımızı kan vermeye davet ediyoruz. Çünkü her insanın kana ihtiyacı olabilir.” Dedi.

İstanbul Valiliği programı kapsamında Ataşehir Kaymakamlığı tarafından Kızılay Ataşehir Şubesi ekiplerinin katılımı ile düzenlenen kan bağışı kampanyasına Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş ile birlikte; Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü Mesut Aslan, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, Ataşehir İlçe Milli Eğitim (MEM) Müdürü İsmail Günday, Ataşehir İlçe Müftüsü Hüseyin Aksoy, Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Yılmaz, CHP Ataşehir İlçe Sekreteri Tülay Uçar ve ilçe yönetim kurulu üyesi Hatun Yıldız, MHP Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Kazan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özge Çankaya, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hamza Atalay, Kızılay Ataşehir Şube başkanı Talha Keleş ve yönetimi, Genç Kızılaylılar ve Kızılay Gönüllüleri ile vatandaşlar katıldı.

ATAŞEHİR “KAN BAĞIŞ KAMPANYASI” PROGRAMI

Ataşehir Kaymakamlığı tarafından Ataşehir’in 3 ayrı noktasında düzenlenen “Kan Bağış Kampanyası” programı şöyle:

Watergarden AVM
Tarih : 23 Aralık Saat: 10:00 – 18: arası.

Örnek Merkez Camii
Tarih: 24 Aralık Saat: 10:00 – 18:00 arası.

Kemal Berktan OrtaOkulu
Tarih: 25-26Aralık  Saat: 10:00 – 18:00 Arası

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ