logo

ATAŞEHİR’DE BİZDE VARIZ!

ATAŞEHİR’DE BİZDE VARIZ!

ata_orduAtaşehir’deki Orduluları birleştirip güç oluşturmak için 6 ay önce kurulan Ertuğrul Köleoğlu başkanlığındaki Ataşehir Ordulular Derneği, Ataşehir yerel basını temsilcileri ile buluştu.
            Recep Kenan/itvhaber.com
Kadıköy – Fenerbahçe Khalkedon Kafe Restaurant’ta düzenlenen yemekli toplantıda Ataşehir yerel basın ve ordu basınından temsilcilerle buluşan Ertuğrul Köleoğlu başkanlığındaki Ataşehir Ordulular Derneği yöneticileri, derneklerinin yeni kurulmuş bir dernek olduğunu ve kurucu yönetim olarak heyecanlı olduklarını söylediler.

Derneği, 13 kurucu arkadaşları tarafından 6 ay önce kurulduklarını belirten Ataşehir Ordulular Derneği Başkanı Ertuğrul Köleoğlu,”Ataşehirde bir ihtiyaç olarak 13 arkadaşımızla beraber derneğimizi kurduk. Amacımız Ataşehir’de tüm Orduluları bir araya getirmek. Bu sebeple büyük etkinlik düzenlemeyi planlıyoruz. Çok ünlü bir sanatçının altında bütün Ordulu sanatçıların yer alacağı bir etkinlik. Başaracağımıza inanıyorum, tüm ekip arkadaşlarımı bu konuda inancım tam. Ataşehir Ordulular Derneği olarak, çok güzel işlere imza atacağımıza inanıyoruz. Yakın zamanda ses getirecek bir iftar yemeği düzenleyeceğiz. Sınırlı sayıda da olsa gerçek ihtiyaç sahibi birkaç üniversite öğrencisine burs vereceğiz” dedi.

FOTOLAR GELİYOR…

Orduluların Ataşehir’de temsilde olması gereken yerde olmadığını söyleyen Köleoğlu, “Ataşehir’de biz Ordulular istediğimiz yerde değiliz. Belediye sisteminde bu nüfusa göre iki tane meclis üyemiz, belli organlarda müdürümüz ve belli yerlerde yaptırım gücümüzün olması gerekiyor. Çünkü biz Ordulular Ataşehir’de ikinci sıradayız. Bu konuda belediye başkanımıza suç bulmuyorum. Hata biz Ordu camiasında. Sen kendini gösteremezsen, seni kimse görmez. Yaşadığın ilçede sen kendini kanıtlamak zorundasın. Ataşehir’de Ordu güzel bir ayaklanmaya geçecek. Biz kendimize güveniyoruz. Ataşehir Ordulular Derneği olarak ses getirecek etkinlikler gerçekleştireceğiz” dedi.

Ataşehir Ordulular Derneği Başkanı Ertuğrul Köleoğlu,” Yerel basının sıkıntılarını biliyoruz. Bu nokta da dernek olarak bir bütçe oluşturup, yerel basına pay ayırmak istiyoruz. Gündem oluşturan siz basın mensuplarına önem verilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Biz bu konuda örnek olacağız” ifadeleri ile yerel basına verdikleri önemi vurguladı.

Kadıköy – Fenerbahçe Khalkedon Kafe Restaurant’ta Ataşehir Ordulular Derneği yöneticileri ile basın mensuplarını buluşturan gecenin sonunda yönetim kurulu üyelerinin tanıtımı sonrasında toplu fotoğraf çekildi.

Ataşehir Ordulular Derneği Yönetim Kurulu Asil Üyeler;

1-Ertuğrul Köleoğlu  :   Başkan

2- Kadir Şahin        :    Başkan Yardımcısı

3-Fikret Aydınhan      : Başkan Yardımcısı

4-Dilek Sevinç   :        Başkan Yardımcısı

5-Osman Hakan Aslıhan   :   Başkan Yardımcısı

6-Ayşe Kandaz        :    Başkan Yardımcısı

7- HacerYılmaz       :     Sekreter

8-Cemil Altun        :   Muhasip

9-Birdal Can   :        Halkla İlişkiler Sorumlusu

10- Salih Türk   :   Eğitim ve Basın Sorumlusu

11-Ramazan Ünver  :    Sivil Toplum Kuruluşları Sorumlusu

12-İsa Başarslan     :       Genel Koordinatör

13- Hakan Hakalmaz         :    Dernek İlişkileri

Denetleme Kurulu  Üyeleri:

Ziya Çağlayan

Seyfettin Yılmaz

Sevim Aslıhan

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ