logo

Ataşehir’de Gasp Dehşeti: Parasını Alıp Kadını Katlettiler

Ataşehir’de Gasp Dehşeti: Parasını Alıp Kadını Katlettiler

İstanbul Ataşehir’de çalışan ile çıktıkları sırada şirket binası önünde yaptıkları saldırıda kadını başından vuran gaspçılar, içinde 3 milyon 300 bin lira bulunan çantayla kaçtı.

Şirket binası önünde uğradığı gasp sırasındaki silahlı saldırıda başından vurulan kadın hayatını kaybetti. Gaspçılar tarafından öldürülen kadının eski kocası olduğu iddia edilen şahıs 20’nci kattan atlayarak intihar etti.

Güvenlik kameralarına da yansıyan gasp dehşeti saat 09.40’da saatlerinde Küçükbakkalköy Mahallesi Başar Sokak’taki holdingi binası önünde yaşandı. İddialara göre SAS Holding A.Ş. yönetim kurulu üyesi Sibel Koçan (41) ve yanındaki şirket çalışanı Aydın Mert içinde 3 milyon 300 bin lira bulunan çanta şirket binasından çıkarak lüks cipe binecekleri sırada yanlarına bir araç yaklaştı.

Silahlı 3 saldırgan para dolu çantayı almak istedi. Ancak Koçan direnince saldırganlar silahla ateş açtı. Koçan başından, Mert ise kolundan yaralandı. Sibel Koçan kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay yerinde boş kovanları toplayan ve ikiz plaka olduğu öğrenilen araçta inceleme yapan polis, olayla ilgili araştırma ve saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ