logo

Ataşehir’de Sağlıklı Yaşama İlgi Artıyor

Ataşehir’de Sağlıklı Yaşama İlgi Artıyor

spor_atasehirAtaşehir Belediyesi’nin uzman eğitmenler eşliğinde parklarda kadınlara yönelik sabah sporlarına Ataşehirli kadınların ilgisi giderek artıyor. Ataşehir’de sağlıklı yaşama ilgi artıyor.

Ataşehir Belediyesince ilçedeki parklarda kadınlara yönelik sabah sporlarına ilgi giderek artıyor. Uzman eğitmenler eşliğinde yapılan sabah sporları ile Ataşehirliler, sağlıklı bir yaşama kavuşuyor.

Sağlıklı bir yaşama kavuşmak isteyen ve güne spor yaparak zinde başlamak isteyen kadınlar parklarda buluşarak birlikte spor yapmanın mutluluğunun yaşıyor.

Her gün yüzlerce kadının katıldığı sabah sporları kadınların sosyalleşmesi ve özgüven kazanmasında etkili olurken, aynı zamanda onların ev dışında zaman geçirmeleri için uygun bir ortam sağlanıyor.

Ataşehir Belediye Başkan Danışmanı Niyazi yaman’da Başkan Battal İlgezdi’nin Marmara Güvercin Federasyonu aracılığı ile her zaman güvercin sevenlerin yanında olacağını, güvercin sevenlerin de Başkan Battal İlgezdi’ye desteğinin hep devam edeceğini söyledi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ