logo

Ataşehir’de Tıp Bayramı Türkan Saylan’da Kutlandı

Ataşehir’de Tıp Bayramı Türkan Saylan’da Kutlandı

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Kalender Özdemir 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla, ziyaret ettiği Türkan Saylan Tıp Merkezi’nde sağlık personelinin ‘Tıp Bayramı’nı kutladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

12 Mart Çarşamba 12.00’da Türkan Saylan Tıp Merkezi’ni ziyaret eden Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Kalender Özdemir, Sağlık İşleri Müdürü ve Baş Hekim Oktay Yılmaz ile tıp merkezinde görev yapan sağlık personelinin tıp bayramını kutlayarak karanfil dağıttı.

Ataşehir Belediyesi tarafından güvenilir, kaliteli ve kolay ulaşılır sağlık hizmeti sunmak amacıyla, 29 Mart 2009 tarihinde Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde bir Tıp Merkezi Ataşehirlilere sağlık hizmeti veriyor.

İstanbul Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü’nce Tıp Merkezi vasfına uygun bulunarak Prof. Dr. faaliyete geçen “Türkan Saylan Tıp Merkezi”, ücretli verilen sağlık hizmeti yanı sıra SGK (Sosyal Güvenlik Kurumu) çalışan ve emekli; SSK, Emekli Sandığı ve Bağkur mensuplarına ücretsiz hizmet veriyor.

Ataşehir Belediyesi, Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Türkan Saylan Tıp Merkezi’nde; Beslenme ve Diyetetik, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Kulak Burun Boğaz, Göz Hastalıkları, Dermatoloji (Cildiye), Aile Hekimliği, Acil, Ağız ve Diş Sağlığı, Laboratuvar, Radyoloji, İç Hastalıkları (Dahiliye) birimleri yer alıyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ