logo

Ataşehir’in İki Mahallesinin İmar Planı İBB Meclisinden Geçti

Ataşehir’in İki Mahallesinin İmar Planı İBB Meclisinden Geçti

Ataşehir’in iki mahallesi Kayışdağı ve İnönü mahallelerini kapsayan Ataşehir İlçesi Kayışdağı ve İnönü Mahallelerine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı İBB Meclisinden geçti.

Recep Kenan/itvhaber.com

İBB Meclisi Mart ayı gündemine alınarak görüşülen Ataşehir İlçesi Kayışdağı ve İnönü Mahallelerine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı İBB Meclisinde onaylandı.

BAŞKANI BATTAL İLGEZDİ SOSYAL MEDYA AÇIKLAMASI

Ataşehir İlçesi Kayışdağı ve İnönü Mahallelerine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı İBB Meclisinde geçtiği ile ilgil açıklama yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Kayışdağı ve İnönü mahallelerimizin 1/5000 ölçekli imar planları İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden geçti. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Ekrem İmamoğlu olmak üzere tüm partilerin Belediye Meclis üyelerine teşekkür eder, Ataşehirimize hayırlı olmasını dilerim.”

İÇERENKÖY, AŞIK VEYSEL, M. KEMAL, FERHATPAŞA VE YENİ ÇAMLICA SIRADA

Başkan İlgezdi açıklamasında, yeni imar gelişmelerinin haberini de vererek, “Sırada İçerenköy, Aşık Veysel, Mustafa Kemal, Ferhatpaşa ve Yeni Çamlıca var.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ