logo

Ataşehir’in Parklarında Bakım ve Budama Çalışmaları Hızlandı

Ataşehir’in Parklarında Bakım ve Budama Çalışmaları Hızlandı

Kış mevsimin sona erdiği cemrelerin düştüğü bu günlerde Ataşehir’in parklarında ve caddelerindeki ağaçların bakım ve budama ile çim biçme çalışmaları hızlandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehirlileri parklara davet eden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Pazar gününüzü temiz havada, bol D vitamini alarak geçirmek isterseniz, sizi de parklarımıza bekleriz.” Dedi.

Yoğun kış döneminde kar ve kış koşulları ile mücadele eden Ataşehir Belediyesi Fen İşler Müdürlüğü ekipleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri baharın habercisi nevruz ile ısınan Ataşehir’deki parkların ve ağaçların bakımına hız verdiler.

PARKLARDA BUDAMA, ÇİM BİÇME VE BAKIM ÇALIŞMALARI HIZLANDI

İrfan Biçici yönetimindeki Ataşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Ataşehir’deki parklarda budama, çim biçme ve bakım çalışmalarını hızlandırdılar. Budama mevsimi süresinde ağaçları budayan ekipler parlardaki çimleri biçerek Ataşehirlilerin temiz ve bakımlı parklarda zamanlarını geçirmelerini sağlıyor.

KIŞ KOŞULLARINDAN ETKİLENEN PARKLARIN BAKIMI YAPILIYOR

Ali Cihan Sakman müdürlüğündeki Ataşehir Fen İşleri ekipleri kar yağışı ve olumsuz hava ve kış koşullarından etkilenen Ataşehir’deki parkların bakımını yapıyor.

Ataşehir Belediye başkanı Battal İlgezdi tarafından yapılan açıklamada, “İstanbul kendini güneşe teslim etti. Ekiplerimiz, parklarda budama, çim biçme ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Pazar gününüzü temiz havada, bol D vitamini alarak geçirmek isterseniz, sizi de parklarımıza bekleriz.” İfadeleri yer aldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ