logo

Ataşehirli Muhtarlarlardan Başkan Battal İlgezdi’ye Teşekkür

Ataşehirli Muhtarlarlardan Başkan Battal İlgezdi’ye Teşekkür

Mahallelerinin tapu sorunlarının çözülmesinden duydukları memnuniyeti aktaran muhtarlar, 40 yıllık tapu sorununa neşter vuran Başkan Battal İlgezdi’ye teşekkür ettiler.

Mevlana, Yeni Çamlıca ve Mimar Sinan mahallelerinin muhtarlarından Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye teşekkür.

Ataşehir Belediyesi 8. Kardeş Kültürlerin Festivali” ikinci gününde tapu sorunlu Mevlana, Yeni Çamlıca ve Mimar Sinan mahallelerinin muhtarları Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile sahnede…

ATAŞEHİRLİ MUHTARLAR, 40 YILLIK TAPU SORUNUNU ÇÖZÜME KAVUŞTURAN BAŞKAN BATTAL İLGEZDİ’YE TEŞEKKÜR ETTİLER

Ataşehir Belediyesi 8. Kardeş Kültürlerin Festivali”, ikinci gününde ünlü Pop müzik sanatçısı Edis’in konseriyle Mevlana Mahallesi’nde Ataşehirlilerle buluştu. Konser öncesinde, sahneye çıkarak konseri izlemeye gelenleri selamlayan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi; sanatı, kültürel aktiviteleri ve eğlenceyi Ataşehir’in mahallelerine taşıdıklarını belirtti.

Ardından Mevlana, Yeni Çamlıca ve Mimar Sinan mahallelerinin muhtarlarını sahneye çağıran Başkan Battal İlgezdi, mikrofonu muhtarlara bıraktı. Mahallelerinin tapu sorunlarının çözülmesinden duydukları memnuniyeti aktaran muhtarlar, 40 yıllık tapu sorununa neşter vuran Başkan Battal İlgezdi’ye teşekkür ettiler.

MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR

Söz alan Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Özcan Karaca, “Kıymetli Ataşehirliler, değerli komşularımız, hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyoruz. Bizleri sizlerle buluşturan Ataşehir Belediyesi’ne ve Belediye Başkanımız Battal İlgezdi’ye teşekkür ediyoruz. 40, 50 yıl önce oluşan mülkiyet sorunumuz çözülmüştür ve şu anda da Ataşehir Tapu Müdürlüğü’ndedir. En kısa sürede tapularımızı vermeleri yönünde yetkililere sesleniyoruz, akabinde de imarımızın açılmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

Yeni Çamlıca Mahallesi Muhtarı Hasan Özdemir ise, “Kardeşlik festivali düzenlediği için kıymetli Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yılda sizleri bu güzel festivalle buluşturuyor. Sayın Belediye Başkanımız, Başkan Yardımcılarımız, İlçe Başkanlarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz el birliğiyle Yeni Çamlıca’nın 50 yıldır çözülmeyen sorununu çözdüler. Başkan Battal İlgezdi sayesinde mahallemizde mülkiyet sorunu kalmadı. Tapularımız da 1 ay içerisinde dağılacak inşallah” dedi.

Konseri izlemeye gelenleri selamlayan Mevlana Mahallesi Muhtarı Recep Ali Kantarcı da, “Her yıl sizleri bu etkinlikle buluşturduğu için Battal Başkanıma teşekkür ederim” dedi.

Konseri izlemeye gelen CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Doğuşcan Aydın Aygün, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, Ataşehir Belediye Meclis Üyeleri Duran Acar ve Abubekir Bozkızıl da sahneye gelerek izleyenleri selamladılar. 

“İMAR SORUNUNU DA ÇÖZECEĞİZ”

Ataşehir’deki mahallelerin 40 yıllık tapu sorununu çözdüklerini vurgulayan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi,  “İmar sorununu da çözeceğiz” sözü vererek konuşmasını sonlandırdı.  

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ