logo

Atatürk Kültür Merkezi Ödüllü Oyun ‘Timsah Ateşi’ni Ağırlıyor

Atatürk Kültür Merkezi Ödüllü Oyun ‘Timsah Ateşi’ni Ağırlıyor

Başrollerini Funda Eryiğit, Hazar Ergüçlü ve Hidayet Erdinç’in paylaştığı “Timsah Ateşi”, zıt kutuplarda yaşayan iki kız kardeşin babalarıyla olan çalkantılı hikayesini konu alıyor.

Atatürk Kültür Merkezi 14 Ocak’ta Ödüllü Oyun “Timsah Ateşi”ni Ağırlıyor.

Yönetmenliğini Mehmet Ergen‘in üstlendiği oyun, 2019 yılında Edinburgh Fringe Tiyatro Festivali‘nin en iyi oyunları arasında yer aldı. İddialı oyunun biletleri Türkiye’nin lider ve en kapsayıcı online etkinlik platformu Biletinial’da…

Başrollerini Funda Eryiğit, Hazar Ergüçlü ve Hidayet Erdinç’in paylaştığı “Timsah Ateşi”,14 Ocak’ta Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. 2019 yılındaEdinburgh Fringe Tiyatro Festivali’nde “En İyi Tiyatro Oyunu” seçilen ve The Guardian Gazetesi tarafından “Feminist Tarantino gibi” benzetmesi yapılan oyun, Meghan Tyler tarafından kaleme alındı. Türkiye’deÇolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu prodüksiyonuyla sahnelenen oyunun biletleri Türkiye’nin lider ve en kapsayıcı online etkinlik platformu Biletinial’da satışa çıktı.

1989 yılında Kuzey İrlanda’da yaşayan iki kız kardeş ve babalarının çalkantılı hayatlarını konu alan “Timsah Ateşi”indeAlannah karakterini Funda Eryiğit, Fianna’yı Hazar Ergüçlü, babaları Peter Devlin’i ise Hidayet Erdinç canlandırıyor.

Sevgisiz bir ev, kötürüm bir baba, işlemediği bir suç yüzünden 8 yıl hapis yatan asi bir kız Fianna ile dindar ablası Alannah’ın hikayesinde, temposu bir an bile olsun düşmeyen, sürreal, grotesk bir kara-komedi seyirciyle buluşuyor.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ