logo

Av.Ayşen Muştu, ‘Atatürk’ümüze, Milli Değerlerimize Saygısızlığı Kınıyorum’

Av.Ayşen Muştu, ‘Atatürk’ümüze, Milli Değerlerimize Saygısızlığı Kınıyorum’

CHP Çekmeköy Belediye Başkan aday adayı Avukat Ayşen Muştu, 2023’ün son gününde düzenlenen kahvaltı programında  bir araya geldiği gazetecilerin yeni yılını kutladı.

Recep Kenan / itvhaber.com

2023’ün son hafta sonunda düzenlenen programda buluştuğu gazetecilerin yeni yılını ve 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutlayan CHP Çekmeköy Belediye Başkan aday adayı Avukat Ayşen Muştu, aday adaylık çalışmalarını değerlendirdi.

ATATÜRK HEPİMİZ İÇİN ÇOK KIYMETLİDİR!

Yeni Yılı ve 10 Ocak Gazeteciler Günü kutlama programı için gazetecileri ile buluşan CHP Çekmeköy Belediye Başkan aday adayı Avukat Ayşen Muştu, Suudi Arabistan’da oynanması planlanan Galatasaray ve Fenerbahçe Süper Kupa maçı sırasındaki yaşananları tepki göstererek, “Hepimiz için çok kıymetli olan Atatürk’ümüz, milli değerlerimiz ve Milli marşımıza yapılan saygısızlığı şiddetle kınıyorum. Atatürk hepimiz için çok kıymetlidir.”

Yerel gazeteciler ile kahvaltıda bir araya gelen Çekmeköy CHP Belediye başkan aday adayı Avukat Ayşen Muştu,  yeni yılını ve 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutladığı gazeteciler ile görüş ve bilgi alışverişinde bulundu.

“BEYLER MÜSADENİZLE; SÖZ BİZDE!” SLOGANIYLA YOLA ÇIKTI

Beyler Müsadenizle; Söz Bizde!” ve ““Beyler Müsadenizle! Çekmeköy’e Değişim Gelecek” sloganları ile yola çıkarak CHP’den Çekmeköy Belediye Başkan aday adayı olan Avukat Ayşen Muştu, aday gibi seçim çalışmalarını sürdürüyor.

GAZETECİLERİN ZORLUKLARINI İYİ BİLİYORUM

Çekmeköy Belediye Başkanı seçilmesi durumunda gazetecilere özel önem vereceğini vurgulayan avukat Ayşen Muştu, açıklamasında,  “Gazetecilerin zorluklarını iyi biliyorum. Her daim yanlarında olacağım. Yerel basının önemini anlıyorum ve onlara destek olacağım. Sosyal tesisleri gazetecilere tahsis edeceğim. Basın mensuplarının daha iyi bir ortamda çalışmalarına katkıda bulunacağım” dedi.

KENDİLERİNE AİT LOKALDE GAZETECİLERE MİSAFİR OLMA SÖZÜ

2023 yılı sonunda düzenlenen programda gazetecilerin yeni yılda kutlayan Ayşen Muştu sağlıkla, barış içerisinde, basın mensuplarının daha fazla değer gördüğü bir yıl olması dileğinde bulundu. Adaylığı kesinleşir, belediye başkanı seçilirse seneye yılbaşı toplantısını kendilerine ait lokalde gazetecilere misafir olma sözü verdi.

ATATÜRK’ÜMÜZ, MİLLİ DEĞERLERİMİZ VE MİLLİ MARŞIMIZA SAYGISIZLIĞI KINIYORUM

Suudi Arabistan’da oynanması planlanan Galatasaray ve Fenerbahçe Süper Kupa maçı maçında hepimiz için çok kıymetli olan Atatürk’ümüz, milli değerlerimiz ve Milli marşımıza yapılan saygısızlığı şiddetle kınıyorum. Atatürk hepimiz için çok kıymetlidir. Hem Galatasaray hem de Fenerbahçe yönetimi tepkilerini koydular. Atatürk kırmızı çizgimizdir.”  Dedi.

BU GÜN GELİNEN NOKTADA YOLA ÇIKTIĞIMDAN ÇOK FARKLI YERDEYİM

Kadın ve hukukçu kimliği ile Cumhuriyet Halk Partisi’nden Çekmeköy Belediye Başkanı aday adayı olarak yola çıktığını, bu gün gelinen noktada çok farklı yerde olduğunu kaydeden Av. Ayşen Muştu, Çekmeköylülerin tanıdıkça tavırlarının değiştiğini, kabullendiklerini, kedisine daha sıcak bakıldığını vurguladı ve aday olsa da olmasa da partisinin Çekmeköy örgütü ile ve partisinin adayıyla birlikte çalışacağını söyledi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ