logo

Avcılar’da Üst Geçit Çöktü! 1 Ölü

Avcılar’da Üst Geçit Çöktü! 1 Ölü

avcılarİstanbul Avcılar’da E 5 karayolundaki bir üst geçit, tankerin açık damperinin çarpması sonucu çöktü. Avcılar’da meydana gelen olayda 1 kişi ölürken 4 kişi de yaralandı.

Saat 10.00 sıralarında Avcılar’da meydana gelen olayda damperi açık ilerleyen tankerin çarptığı üst geçit çöktü. Çöken üst geçidin altında kalan 1 kişi öldü. Tankerin sürücüsü ve 3 kişi yaralandı. Üst geçidin üstüne çöktüğü aracın sürücüsü ise öldü. Kaza nedeniyle yol trafiğe kapandı, metrobüs seferleri yapılamadı.

Avcılar’da tankerin çarptığı üst geçit, aynı tanker ile bir minibüsün üstüne çöktü. Yakıt tankerinin şoförü Ekrem Cebeci yaralanırken, Büyükçekmece’de tekstilcilik yapan Yusuf Kaya üst geçitin altında kalan kullandığı minibüsün içinde sıkışarak feci şekilde can verdi. Kaya’nın cesedi minibüsten çıkarılarak Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Üst geçit enkazının, 5 saat süren bir çalışmayla kaldırılmasının ardından E-5 karayolu trafiğe açıldı, metrobüs seferleri başladı.

ALTINOK: ŞU ANDA 1 ÖLÜ, 4 YARALI VAR

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok da Avcılar’da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Burada açıklama yapan Altınok, 1 kişinin öldüğünü, 1’i ağır 4 kişinin de yaraladığını söyledi

VALİLİK : KASASI AÇIK İLERLİYORDU

İstanbul Valiliği da kazayla ilgili bir açıklama yaptı.  Yapılan açıklama şu şekilde: “Saat 10.00 sıralarında Avcılar E-5 karayolu üzerinde bir alışveriş merkezi yakınında Küçükçekmece istikametinden Edirne istikameti yönüne giden 34 GF 8828 plakalı sıvı madde taşıyan bir yük kamyonunun, kasası açık şekilde trafikte seyretmesi esnasında, yaya üst geçidine çarpması sonucu 1 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 2 vatandaşımız ise yaralanmıştır.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ