logo

AYEDER Geleneksel Şölende Erzincanlıları Buluşturuyor

AYEDER Geleneksel Şölende Erzincanlıları Buluşturuyor

AYEDER (Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği) öncülüğünde Erzincan dernek, birlik ve STK’ları işbirliğiyle “6.Geleneksel Erzincanlılar Şöleni”ni düzenleniyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Gürsel Sarımaden başkanlığındaki AYEDER (Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği) öncülüğünde Erzincan dernek, birlik ve STK’ları işbirliğiyle her yıl düzenlenen “Geleneksel Erzincanlılar Şöleni”nin bu yıl 6’ncısı düzenleniyor.

Son düzenlenenler gibi Bostancı Gösteri Merkezi’nde 18 Şubat Pazar Günü, Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği (AYEDER) öncülüğünde İlknur Kaplan’ın sunuculuğunda gerçekleştirilecek olan Geleneksel 6. Erzincanlılar Şöleni’nde tanınmış birçok Erzincanlı sanatçı da performansları ile sahne alıyor.

Şenlik ile ilgili kısa bir açıklama yapan Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği (AYEDER) Başkanı Gürsel Sarımaden, ücretsiz olduğunun altını çizdiği 6. Geleneksel Erzincanlılar Şöleni’ne tüm vatandaşların davetli olduğunun altını çizerek, “Birlik ve beraberliğin egemen olduğu Geleneksel 6. ERZİNCANLILAR ŞÖLENİNE tüm hemşehrilerimiz davetlidir…” ifadeleri ile hemşerilerini şenliğe davet etti.

Sunuculuğunu İlknur Kaplan’ın yapacağı 6. Geleneksel Erzincanlılar Şöleni’nde sahne alacak sanatçılar; Hüseyin Turan, Arzu Şahin, Oğuz Aksaç, Taner Özdemir, Eda Alakuş, Cengiz Yurtseven, Göksel Sağlam, Kenan Balyemez, Özgür Akdemir, Hüseyin Alan ve AYEDER Gönüllüleri THM Topluluğu.

AYEDER (Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği) öncülüğünde gerçekleşen 6. Geleneksel Erzincanlılar Şöleni:

Tarih: 18 Şubat Pazar

Saat : 13.00-19.00 arası

Yer: Bostancı Gösteri Merkezi

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ