logo

AYEDER Genel Kurulu: Gürsel Sarımaden Göreve Devam

AYEDER Genel Kurulu: Gürsel Sarımaden Göreve Devam

Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği (AYEDER) 5. Olağan Genel Kurulu toplantısında yapılan seçimle tekrar AYEDER Başkanlığına seçilen Gürsel Sarımaden güven tazeledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

AYEDER (Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği) 5. Olağan Genel Kurulu toplantısı 03 Temmuz 2021 Cumartesi günü Salon Princess’te gerçekleştirildi.

AYEDER 5. Olağan Genel Kurulu toplantısında yapılan seçime tek liste ile gidildi. Açık oylama ile yapılan seçimde katılan delegelerin oyunu alan Gürsel Sarımaden yeniden başkan olarak seçildi.

Çalışma eski Bakanı Mustafa Kul başkanlığında Nail Genç, Eran Boy ve Eyüp Feridun Süngü üyeliğinde oluşan Divan Kurulu yönetiminde AYEDER 5. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti.

 “16 aydır ülkemizde yaşanan pandemi sürecinde hastalığın pençesinden kurtulamamış üyelerimize, hemşerilerimize, tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, sabırlar dileriz.” İfadeleri ile pandemide hayatını kaybedenlere rahmet dileyen başkan Gürsel Sarımaden, Genel Kurul açılış konuşmasında, “Yaşanan bu süreçte birbirimizden uzak kaldık. Cenazemize, hastamıza, düğünümüze, derneğimize gidemedik. Ama tedbirlere uyarak en kısa zamanda güzel günlerde birlikte olmayı ümit ediyorum.” Dedi.

MADIMAK VE BAŞBAĞLAR ANMASI

AYEDER 5. Olağan Genel Kurulu toplantısına katılan üyelere ve konuklara teşekkür eden Gürsel Sarımaden, konuşmasında, “Genel kurulumuz yüreğimizde acılarını unutamadığımız 2 Temmuz Madımak ve 5 Temmuz Başbağlar’ın gölgesi altındadır. Ancak bu olaylar bizlerin birlik ve beraberliğinin önemini vurgulamalıdır. Acılar hepimizin acısıdır. Acısı yüreklerimizi sızlatmış bu iki insanlık suçunda kaybettiğimiz vatandaşlarımızı saygıyla anıyorum.” İfadelerine yer verdi.

Salon Princess’te gerçekleştirilen AYEDER 5. Olağan Genel Kurulu toplantısında, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Faaliyet ve Denetim raporları okunan ibra edildi.

Blok listeyle seçime giren Gürsel Sarımaden ve ekibi oybirliği ile yeniden başkan seçilerek güven tazeleyerek yeni dönemde de Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği (AYEDER) yönetimi görevini üstlendiler.

YAPILAN TÜM ÇALIŞMALAR ERZİNCAN VE ERZİNCANLILAR İÇİN

AYEDER 5. Olağan Genel Kurulundaki seçimden sonra konuşan Gürsel Sarımaden, kendisine ve ekibine duyulan güven için teşekkür ederek; “Genel kurulumuzda bizleri yeni dönem için göreve layık gördüğünüz için seçilen Yönetim ve Denetim kurulu üye arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Erzincan bir mozaiktir. Gerek milliyet ve inanç, gerek siyasi anlamda farklılıkları yüzyıllardır içinde huzur ile yaşayan bir mozaiktir. Yıllardır var olan bu mozaikte temel faktör insandır. Birbirinden kız alıp, kız vermiş, akrabalık bağları kurmuş, sen ben değil “BİZ” olmayı başarmış bir toplumuz. Yapılan tüm çalışmalar Erzincan ve Erzincanlılar içindir. Bundan hiçbir şüphemiz yok. Eksiği ile fazlası ile amacımız kimseyi kırmak veya ayrıştırmak değil. Tek derdimiz birlik, beraberlik içerisinde Erzincanlıların birliğini büyütmektir” ifadelerini kullandı.

5.OLAĞAN GELE KURULU SEÇİMİNDE OLUŞAN AYEDER YÖNETİM VE DENETİM ÜYELERİ:

BAŞKAN : Gürsel SARIMADEN

 YÖNETİM KURULU: ASİL ÜYELER                           

  1. Nesimi BEYAZSAÇ                               
  2. Öznur TALAY                                     
  3. Kenan ORAL                                      
  4. Erdal YILDIRIM                                  
  5. İsmail ŞAHİN                                     
  6. Serkan DEĞİRMENCİOĞLU                  
  7. Ali GÖKTAŞLAR                                 
  8. Mehmet HANEFİ YILMAZ  
  9. Şevket KARAKOÇ                                 
  10. Hacı ASLAN                                        
  11. Ayhan ALKAN                                      
  12. Veli Erdal SARIBOĞA                           
  13. Ceylan Hasret DOĞAN                         
  14. Tuğçe Yıldız AYONUR           

DENETİM KURULU ASİL ÜYELER                                      

  1. İbrahim KAYA                                                                                                   
  2. Nehir ŞAHİN                                    
  3. Mustafa SEDEFOĞLU        

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ