logo

AZİZ&DOSTLARI TSM KOROSU GÖNÜL TELİMİZİ TİTRETTİ

AZİZ&DOSTLARI TSM KOROSU GÖNÜL TELİMİZİ TİTRETTİ

Ataşehir Tüm Çankırılılar Derneği  ve Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği’nin işbirliğiyle Aziz ve Dostları Türk Sanat Müziği Korosu ‘Gönül Telimizi Titretenler’ konseri gerçekleştirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

‘”Gönül Telimizi Titretenler” adıyla Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim Kültür Ve Yardımlaşma Derneği (AEDD) ile Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği’nin işbirliğinde Aziz ve Dostları Türk Sanat Müziği Korosu “Gönül Telimiz Titretenler” konseri Ataşehir Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Salonu’nda gerçekleşti.

Aziz Akbulut şefliğinde 26 koristtden oluşan Aziz ve Dostları Türk Sanat Müziği Korosu, “Gönül Telimiz Titretenler” konserinin sunuculuğunu İnci Karadeniz yaptı.

Ataşehir Belediyesi’nin desteğiyle düzenlenen ve Ataşehirli sanat sevenler tarafından ilgiyle izlenen konserde Kürdil-i Hicazkar ve Uşşak eserler seslendirildi.

Aziz ve Dostları TSM Korosu tarafından birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği konseri Ataşehir Ak Parti İlçe Başkanı Naim Yağcı, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve CHP Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı Ertuğrul Baysal, Ak Parti başkan yardımcısı Sinan Ayrancı, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı ve ÇANDEF Genel Başkan Yardımcısı Selami Kaplan, ÇANDEF Genel Başkan Yardımcısı ve Çerkeş Dernekler Birliği Başkanı Erol Tepebaşı, Ataşehir Tüm Çankırılılar Drerneği Başkanı Mehmet Bağcı, AEDD Başkanı Nevzat Ağbulut ile dernek ve STK Temsilcileri ile sanatseverler izledi.

Destekleri için Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye iletilmek üzere Ataşehir CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’a plaket verildi

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ