logo

Bakan Bağış ve Ataşehir Kaymakamı Şehit Yakınları İftarında

Bakan Bağış ve Ataşehir Kaymakamı Şehit Yakınları İftarında

Bakan egemen, kaymakam, gazilerBakan Egemen Bağış, Ataşehir Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu tarafından Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde şehit yakınları ile gaziler ve yakınlarına verdiği iftara katıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış beraberinde Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu ve ilçe yöneticileri ile Ataşehir Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu tarafından şehit yakınları ile gaziler ve yakınlarına verdiği iftara katıldılar.

Ataşehir Kayamakamı Turgut Çelenkoğlu’nun Şehit yakınları ile gazi ve yakınlarına verdiği iftara Bakan Egemen Bağış ile birlikte, Kadıköy İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı’ndan Ataşehir ilçe Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Timuçin Başar, Ataşehir Ak Parti İlçe Başkanı Nimetullah Topu, Ataşehir Kızılay Şube Başkanı Rahman Baki, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Asılsoy ve davetliler katıldı.

“Biz size tanrı misafiri geldik bu akşam.”diye Şehit yakınları ile gaziler ve yakınlarının davetli olduğu kaymakamlık iftarındaki konuşmasına başlayan Bakan Bağış; “Ataşehir ilçe Başkanımız ile birlikte Ataşehir’deki sokak iftarından geldik. İlçe Başkanım sizlerin Kaymakam beyle iftarınız olduğunu söyelyince, ben özellikle gelip sizlere; saygılarımı, şükranlarımı sunmak istedim. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendinin selamını sunmak istedim. Geceniz, iftarınız, tuttuğunuz oruçlar kabul olsun. Allah bütün dualarınızı kabul etsin. Sizler bizim için her zaman faklı yerleri olan insanlarsınız. Bizler şehitlerimizin şefaatlerine her zaman ihtiyaç duyarız. Bu ülke için canlarını feda eden, bu ülke için gazi düşen, bu ülke için şehit olanların yakınları başımızın üstünde yeri olan insanlardır. Kaymakam Beyin de bu nezaketi göstererek devletin imkanları vesilesi ile sizinle birlikte olması da zaten hunun bir tezahürüdür. Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.”diye konuştu.

Türkiye, Ataşehir ile Dünyanın 10. Büyük Ekonomisi Olacak

Türkiye’nin dünyanın 10’uncu ekonomisi olmasında Ataşehir’in önemli payı olacağına dikkat çeken Bakan Egemen Bağış; “Ataşehir’in sadece Türkiye’nin değil Avrasay coğrafyasının parlayan yıldızı, finans merkezi olacağını iddia ederek Ataşehirde yükselen her gökdelenin Türkiye’nin 2023 hedefine ulaşacağının garanti belgesi olacağını ifade eterek yaklaşan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı’nı kutladı.”

5 yıllık görev süresi dolduğu için yaz dönemi atama kararnamesinde Gebze Kaymakamlığı’na atanan Ataşehir Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Ataşehir’de yaşayan şehit yakınları ile gazi ve yakınlarının davetlisi olduğu iftarda yaptığı konuşmada; 3 yıldır – 4 yıldır yapılan iftar programına katıldıkları için katılımcılara teşekkür etti.

Son 30 – 40 yıl içerisinde ülkemizin çok büyük sıkıntılar çektiğine dikkat çeken Kaymakam Çelenkoğlu, çok şehit verdiğimizi ülkemizin enerjisinin bu mücadelede kayıp olduğunu, bunlar yaşanmasa ülkenin çok daha müreffeh halde olabileceğini ancak terör yüzünden milli kaynakların sarf edildiğini söyledi.

7 – 8 aydır ülkede bir huzur ortamının olduğuna dikkat çeken Kaymakam Turgut Çelenkoğlu; bu durumun devam etmesi ve hiçbir eve, aileye acı düşmemesi hiçbir ailenin; evlat acısı, eş acısı, baba acısı çekmemsinin hepimizin ortak temennisi olduğunu ifade etti.
Başlatılan sürecin sonuçlanması temennisini dile getiren Kaymakam Turgut Çelenkoğlu Kurucu Kaymakamı olduğu Ataşehir’e veda niteliği de taşıyan sözlerini şöyle tamamladı:
Görev yaptığım süre içerisinde elimizden geldiği kadar sizlerle ilgilenmeye çalıştık. Yetersiz kaldığımız zamanlar, konular oldu. Bu konularda sizlerin bizi bağışlamasını diliyorum. Grev sürem dolduğu için tayinim çıktı. 5 Yılımı tamamladığım için İstanbul’dan yakın bir ilçeye tayinim çıktı. Yakın olduğu için yine birlikte olma imkanı buluruz diye ümit ediyorum. Çayırova ilçesine yolunuz düşerse sizleri orada da misafir etmekten, ağırlamaktan onur duyarım. Hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Bizim de varsa hakkımız helal olsun. Hepinize huzurlu bir hayat temenni ediyorum.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ