logo

Barış Yılmazkaya, ‘ Finans Merkezi’nin Alınması Ataşehir’e İhanet

Barış Yılmazkaya, ‘ Finans Merkezi’nin Alınması Ataşehir’e  İhanet

DEVA Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen DEVA Partisi Ataşehir İlçe yöneticilerinin katıldığı toplantıda İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya Ataşehir’i ve gündemi değerlendirdi.

DEVA Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı, ilçe merkezinde düzenlediği yerel basınla buluşma toplantısında Ataşehir’in sorunları ve gündem değerlendirildi.

“Ortak paydamız Ataşehir olmalı” diyen DEVA Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya, İstanbul’da yapılan Finans Merkezi’nin Ataşehir’de olmasına rağmen Ümraniye İlçesine bağlanmasını  Ataşehir’e yapılan ihanet olarak gördüğünü ifade etti.

DEVA Ataşehir İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıya kurucu İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya, ilçe yönetim kurulu üyeleri Mehtap Aksoy, Mehmet Bozkızıl, Cihan Özkan, Çağla Çelikeser, Erdal Erdoğan ve Yeşim Satırlı katıldı.

“ATAŞEHİR TÜRKİYE’Yİ YANSITAN İLÇE”

Ataşehir ile ilgili yaptıkları tespit çalışmaları sorunlarını dile getiren DEVA Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya, “ Ataşehiri 17 Mahallesinin birbirinden farklı yapıları ve sorunları vardır. Ataşehir Türkiye’yi yansıtan bir ilçe.  Her mahallenin kendisine ait farklı sorunları var. Parti yönetimi olarak mahalle mahalle dolaşarak sorunlarıyla ilgili bir rapor hazırladık. Ataşehirin Sorunlarına inmeliyiz.” diye konuştu.

“KANGREN OLMUŞ İMAR SORUNU VAR”

15 yıldır Ataşehir’de ikamet ettiğini söyleyen Barış Yılmazkaya, “ Ortak paydamız Ataşehir olmalı. Ataşehir de ciddi bir trafik sorunu var.  Bir mahalleden diğer bir mahalleye gitmek bile bir sorun.  Kangren olmuş bir imar sorunu var.  Gümrük ve Hal sorununun yanında trafiği büyük ölçüde etkiliyor. Bir diğer sorun hiçbir ilçe de görülemeyen trafik çevirmeleri. Buda vatandaşı oldukça rahatsız ediyor ve bu konuda birçok şikâyet alıyoruz” dedi.

“BİZ MERKEZ ÇATI PARTİSİYİZ”

 “Ataşehirlilerin hayatını kolaylaştırmak için buradayız.” diyen Yılmazkaya;  konuşmasında, “Oluşturduğumuz yönetim kurulumuzun tamamı burada ikamet ediyor.  Biz merkez çatı partisiyiz. Çatı parti olmanın gerekliliklerini de yerine getirmeliyiz. Kadınların siyasete aktif katılmalarını önemsiyoruz. Siyasete uzak kalmasınlar. Mecliste bir kadının olması meclis güzelleştirir” ifadelerine yer verdi.

“FİNANS MERKEZİNİN ALINMASI ATAŞEHİR’E YAPILMIŞ BİR İHANET”

DEVA Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya, yapımına başlanan Finans Merkezi Ataşehir’de olmasına rağmen Ümraniye İlçesine bağlanması da Ataşehir’e yapılan bir ihanet olarak görüyorum.” dedi.

“GENÇLERİ ÖNEMSİYORUZ VE GENÇLERLE BİR ARADAYIZ”

 Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Yılmazkaya konuşmasında “ Geçmişte de bir partiden ayrılarak partiler kurulmuştur. Bu açıdan olumlu tepkiler alıyoruz. Genel başkanımız da çok iyi. Yeni bir parti olmamıza rağmen şu an 1500 üzerinde üyemiz var. Gençleri önemsiyoruz ve gençlerle bir aradayız. Ülkenin ikiye bölünmüş durumu karşısında farklı bir vizyon katmak istedik. O yüzden bu çatı altında her kes bulunabilir.” Açıklamasına yer verdi.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ