logo

Başkan Adayı Ali Coşkun Ataşehir Belediye Meclisini ziyaret etti

Başkan Adayı Ali Coşkun Ataşehir Belediye Meclisini ziyaret etti

Ataşehir’deki başkan adayları arasında önce çıkan İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun Ataşehir Belediye Meclisini ziyaret etti.

İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun, Ataşehir Belediye Meclisini ziyaret etti.

Türkiye, 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlere odaklandı. Siyasi partilerin belediye başkan adaylarında netleşen tabloda önce çıkan isimlerden biri de İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun oldu.

İYİ Parti kurucularından olan Başkan Coşkun, hızla girdiği seçim çalışmasında Ataşehirlilerin dikkatini çekmeyi başardı.

Hafta boyunca ilçenin mahallelerinde yoğun mesai harcayan Ali Coşkun, bugün de Ataşehir Belediye Meclis toplantısına katıldı. İYİ Parti Ataşehir teşkilatıyla katıldığı meclis üyesi toplantısında Coşkun, meclis gündemine ilişkin maddelerin oylanmasına tanıklık etti. Coşkun’u meclis üyeleri içtenlikle karşıladı.

“Çünkü birliktelikle alınan kararın sonucunda herkes memnun olur. Daha doğru işler ortaya çıkar”

Meclisin şubat ayı ikinci birleşimine katılan Ali Coşkun basın mensuplarına açıklama yaptı:

 “Teşkilatımızla bugünkü programımıza meclis toplantısını da ekledik. Ataşehir için alınan ve alınacak olan kararları yakından takip etmek istedik. İlçemiz çok kıymetli ve çok değerli. Okulundan hastanelerine, konut yaşam alanlarından, sosyal yaşam alanlarına kadar birçok konunun işlendiği meclise gelerek Ataşehirli vatandaşlarımız, komşularımız için neler yapıldığını yerinde görelim dedik ve şimdi buradayız.  Aynı zamanda ilçemiz için çalışan meclis üyesi arkadaşlarımıza da bir nezaket ziyareti yapmak istedik. Sonuçta yıllardır verilen bir emek söz konusu. Umuyorum ki şimdiye kadar yapılan çalışmalarda oy birliğiyle kararlar alınmıştır. Ve umuyorum ki göreve geldiğimizde çoğunluk kararından ziyade birlikte alınan kararlar meclisten çıkar.

Çünkü birliktelikle alınan kararın sonucunda herkes memnun olur. Daha doğru işler ortaya çıkar. Memnuniyet artar. Zaten yerel belediyeciliğin de amacı budur. Memnun, mutlu, huzurlu bir Ataşehir yaratmak.”

Başkan Coşkun toplantı bitiminde teşkilatıyla meclis toplantı salonunda fotoğraf çektirerek toplantıdan ayrıldı.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ