logo

Başkan Battal İlgezdi Birlikte Çalıştığı Ekip Arkadaşlarına Veda Etti

Başkan Battal İlgezdi Birlikte Çalıştığı Ekip Arkadaşlarına Veda Etti

Belediye Meclisi üyeleriyle başlayan veda turlarına devam eden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile vedalaştı.

Recep Kenan / itvhaber.com

Kurucu başkan olarak 15 yıl önce başladığı, 3 dönem görev yaptığı Ataşehir Belediye Başkanlığı görev süresi 31 Mart 2024 sonrası sona erecek olan Battal İlgezdi veda buluşmalarına devam ediyor.

15 yıllık görev sürecindeki son meclis toplantısına katılan Ataşehir Belediyesi kurucu Başkanı Battal İlgezdi, son dönem birlikte çalıştığı Ataşehir Belediye Meclisi üyeleriyle vedalaşmıştı.

Uzun yıllardır birlikte çalıştığı ekip arkadaşları olan belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile vedalaşan Ataşehir Belediyesi kurucu Başkanı Battal İlgezdi, yaptığı açıklamada, “15 yıllık görev sürecimde Ataşehirimiz için canla başla çalıştığımız, ilçemizi çağdaş bir kent yapma yolunda projeler ürettiğimiz belediyemizin başkan yardımcıları ve birim müdürlerimiz ile bir araya geldim. Kendilerine emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ